None

Iubiţi-vă pielea (III)

     De ce să suferiţi din cauza aspectului inestetic al ridurilor dacă nu este nevoie să faceţi acest lucru? Vă prezentăm o nouă categorie de materiale de umplere dermică pe bază de acid hialuronic: Juvederm ULTRA.

     Este o gamă de geluri cu consistenţă negranulară, pe bază de acid hialuronic - substanţă care există în mod natural în piele şi ajută la hidratare şi la volumizare. Medicul poate introduce uşor gelurile injectabile Juvederm ULTRA sub piele pentru a-i reface instantaneu volumul, a o netezi  şi a face să dispară ridurile şi cutele faciale şi pentru a redefini buzele. Sunt geluri cu consistenţă omogenă, negranulară, care pătrund cu uşurinţă în piele şi conferă un aspect şi o senzaţie de netezime şi naturaleţe.  

     Majoritatea celorlalte materiale de umplere dermică pe bază de acid hialuronic, de pe piaţă, sunt făcute din geluri cu consistenţă granulară, care dau o senzaţie de nisipos, ca un scrub facial.  

     Juvederm ULTRA este unica gamă de astfel de produse cu conţinut de lidocaină 0,3%, pentru reducerea semnificativă a durerii de injectare, oferind o experienţă reconfortantă.  

Rezultate care durează!

     Acidul hialuronic este ideal pentru materialele de umplere dermică deoarece conferă o senzaţie de natural şi are efect de durată. 97,9% dintre pacienţi au considerat că rezultatul obţinut cu Juvederm ULTRA 3 a fost excelent sau bun.

     Juvederm este singura familie de materiale de umplere dermică pe bază de acid hialuronic aprobată în SUA pentru a corecta riduri şi cute - medii până la severe -pentru o perioadă de până la un an. 75% dintre pacienţi au păstrat un nivel de îmbunătăţire de 1 grad sau mai mare pentru această perioadă.  

Versatilitate totală

     Medicul va alege cel mai potrivit produs din gama Juvederm ULTRA adaptat la cerinţele dumneavoastra specifice.  

Câteva sfaturi pentru a vă păstra o piele frumoasă

     Există câteva etape-cheie pe care trebuie să le parcurgeţi pentru a vă proteja pielea, fiind vorba de frumuseţea acesteia, dar şi de faptul că protejaţi organul cel mai mare al corpului.  

     Câteva trucuri vă vor ajuta pielea să rămână sănătoasă şi frumoasă!

  • Curăţaţi interiorul şi exteriorul!

Începeţi ziua cu un pahar de apă fierbinte cu suc de lămâie pentru a vă ajuta corpul să elimine toxinele! Beţi multă apă pentru a vă hidrata pielea şi pentru a compensa lipsa de umiditate!

  • Protejaţi-vă pielea!

Suntem expuşi la razele ultraviolete chiar şi iarna. Deci, protejaţi-vă pielea cu o cremă cu factor de protecţie solară (SPF) de 30 sau mai mare, fie că sunteţi la plajă, fie că sunteţi  la schi!

  • Păstraţi-vă sănătatea!

Mâncaţi sănătos şi asiguraţi-vă că serviţi 5 fructe sau legume pe zi! Faceţi regulat exerciţii şi dormiţi cât trebuie noaptea!

  • Nu fumaţi!  

Fumatul este unul dintre principalii factori de îmbătrânire prematură. Grăbeşte apariţia ridurilor şi cauzează strângerea vaselor mici de sânge ale pielii, reducând astfel aportul de oxigen atât de necesar.  

  • Limitaţi expunerea la apă fierbinte!  

Apa călduţă curăţă pielea la fel de bine ca şi apa fierbinte, dar fără a avea efect de uscare. După îmbăierie aplicaţi o loţiune pe bază de ulei sau unt!  

  • Hidrataţi bine!  

Hidratarea protejează bariera naturală a pielii, menţine apa în piele, făcând-o moale şi suplă, protejează împotriva factorilor ambientali de stres. (continuare în numărul următor)

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha