None

Reumatismul cronic degenerativ

     Reumatismul cronic degenerativ începe să se contureze uneori mai devreme (la 25-35 de ani), alteori mai târziu (pe la 50-60 de ani) având mecanisme de producere diferite, dar substratul fiind acelaşi.

     Este recunoscut cazul sportivilor de performanţă (sărituri, halterofili, rugbişti etc.) în care microtraumele suferite contribuie la deteriorarea accelerată a cartilajului articular sau în cazul muncitorilor cu activităti nocive pentru cartilajul articular (industria chimica, vibraţii, etc.).

     Aceşti factori se suprapun peste terenul vulnerabil ( boli endocrine, metabolice, ischemii zonale, boli infecţioase).

     Boala cronică debutează cu erodarea cartilajului articular şi continuă cu hipertrofie şi excrescenţe ale osului.

     Clinic, se remarcă dureri la mobilizarea articulaţiilor, cu limitarea mişcărilor. Se pot percepe cracmente la mobilizare.

     Fără tratament, reumatismul cronic degenerativ poate evolua spre artroză, cu deformări invalidante articulare, ceea ce impune montarea unei proteze (genunchi, şold).

     Identificarea afecţiunilor articulare în faze precoce poate conduce la eliminarea factorilor favorizanţi şi la corectarea tulburărilor endocrine, metabolice, infecţioase etc.

    Metoda Elidor propune tratamentul natural prin patru pivoţi:

Primul pivot - tratamentul detoxifiant.

     Se recomandă administrarea de DEPUREX (ELIDOR), câte 6 cpr./zi (2+2+2) şi PUROFORT (2+2+2) pentru eliminarea elementelor care menţin un sindrom inflamator nespecific asociat cu imunitate scăzută.

Pivotul doi - tratamentul remineralizant.

    Se recomandă administrarea de MINERALVEG (ELIDOR) 4 cpr./zi (2+2) şi de APIOSTEOMARIN (ELIDOR), care contribuie la recapitalizarea mineralelor de care organismul are atâta nevoie.

Pivotul trei – tratamentul antiinflamator (antialgic) natural.

     ARTROSALZ GEL este un nou produs ELIDOR original, cu activitate duală, minerală şi fito-organică, cu impact concomitent sinergic asupra ţesuturilor inflamate. Prin convergenţa minerală şi fito-organică, sindromul inflamator se diminuează progresiv, reactivând vitalitatea ţesuturilor pe care actionează.

Pivotul patru – tratamentul antioxidant.

     URSOMAX (ELIDOR) are calităti de excepţie ca reglator ambivalent pentru tiroidă, endocrin şi metabolic. Se recomandă administrarea a 4 cpr./zi (2+2) dimineaţa şi la prânz.

     Această metodă este adaptabilă şi pentru afecţiuni complexe, associate bolii reumatice (boli cardiace, hepatice şi renale).

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha