None

ingrijirea la domociuliu-trecerea de la anonimat la notorietate

Îngrijirile la domiciliu - trecerea de la anonimat la notorietate

Puse multă vreme sub semnul unor activităţi lipsite de importanţă, păstrate într-un con de umbră, deşi importanţa lor era vitală, îngrijirile la domiciliu au reuşit să-şi dobândească în zilele noastre locul binemeritat. Fie că se adresează vârstnicilor, tinerilor sau adulţilor, acest tip de servicii medicale este temelia activităţii noastre. Tot mai mulţi oameni conştientizează avantajele pe care le prezintă acest tip de asistenţă medicală: economie de timp şi bani, garanţia că beneficiaţi de personal medical specializat, profesionist, empatic, atent şi punctual, pentru care sănătatea dumneavoastră este cel mai înalt scop.

Dincolo de a fi o firmă specializată în îngrijirile la domiciliu, cu experienţă în acest domeniu, ActiveCare®   este o echipă. Demonstrăm zi de zi, tuturor celor care ne solicită, că orice situaţie medicală are o importanţă aparte pentru noi, aceasta fiind calea către o colaborare de succes între specialist şi pacient. Orice persoană care necesită asistenţă medicală la domiciliu trebuie să se asigure că poate beneficia de o gamă largă de servicii, evitându-se astfel situaţiile în care este pusă în pericol starea de sănătate prin întreruperea tratamentului, administrarea incorectă a acestuia sau apariţia altor situaţii neplăcute. ActiveCare®   vine în întâmpinarea acestor posibile obstacole şi asigură:

Recoltarea de analize de laborator la domiciliu

Consultaţii ale medicului generalist şi specialist

Vizite de îngrijire la domiciliu

Tratamente injectabile la domiciliu

Tratamente perfuzabile la domiciliu

Kinetoterapie la domiciliu

Şi pentru că ne dorim să răspundem prompt tuturor tipurilor de solicitări, am lansat Centrul Permanent dedicat persoanelor cu Alzheimer, prin care ActiveCare®   îşi propune să vină atât în sprijinul persoanelor care suferă de această boală, îmbunătăţindu-le calitatea vieţii, cât şi al familiilor acestora.

Serviciile oferite în cadrul Centrului includ:

îngrijire medicală şi supraveghere permanentă pe timpul zilei sau pe durata programului dorit de familie;

activităţi multidisciplinare, kinetoterapie, supraveghere şi evaluare psihologică, ergoterapie;

activităţi de prevenire a posibilelor complicaţii;

consilierea familiei în problemele cu care se confruntă în îngrijirea la domiciliu a persoanei cu Alzheimer

Anul Nou va aduce pentru echipa noastră continuitate, consolidare, îmbunătăţirea serviciilor, pregătire permanentă şi multă încredere în viitor, numai astfel putându-vă asigura sănătate, o stare de bine, linişte şi optimism.

ActiveCare® face totul pentru binele Dumneavoastră!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha