30
None

Anxietate, teamă – studiu de caz

Medicina integrata Sciencemed tratează cu rezultate foarte bune durerile de cap și anxietatea!

Mai multe detalii în cazul de mai jos! 

Pacienta E.T. în vârstă de 72 ani, se prezintă în clinica noastră (Sciencemed București) având următoarele afecțiuni:

  • Degenerescență maculară
  • HTA
  • Pete plămân stâng
  • Amorțeli în mâna stângă și în colțul gurii
  • Dureri de intensitate foarte mare în zona capului și a spatelui 
  • Vedere scăzută
  • Vitalitate scăzută
  • Anxietate
  • Teamă de boală 

Pacienta E.T. se prezintă în clinică având un fond anxios, prezintă îngrijorare vizibilă asupra stării de sănătate datorată simptomatologiei.

În clinica noastră, pacienta efectuează o consultație completă de medicină integrată, care are ca scop stabilirea dezechilibrelor energetice (cu ajutorul aparatului de biorezonanță) și stabilirea dezechilibrelor de funcție celulară la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor (cu electrosomatografia interstițială). 

Aparatul de biorezonanță  ne indică dezechilibre energetice maxime și semnificative la nivelul sistemului nervos central, substanțelor vitale, aparatului cardio-vascular, aparatului digestiv, imunității, aparatului osteo – articular, chakrelor, meridianelor de acupunctură și aparatului renal.

Electrosomatografia inter-stițială ne indică dezechilibre de funcție celulară, semnificative la nivelul inimii, arterelor carotide, arterelor membrelor inferioare, glandei tiroide, plămânilor, traheei, bronhiilor, rinichilor, stomacului, esofagului, coloanei vertebrale și creierului. În cadrul discuției cu pacienta (anamneza homeopată) am stabilit un remediu homeopat (Sepia) care acționează la nivel fizic, mental și emoțional; eficiența acestui remediu a fost testata pe loc și confirmată cu ajutorul aparatelor.

Pacienta primește tratament cu tablete impregnate informațional cu aparatul de biorezonanță (acestea au rolul de a restabili echilibrul informațional la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor ce prezintă dezechilibre la scanare ), remediu homeopat (Sepia) cu rol în stabilirea echilibrului fizic, mental și emoțional, remediu floral bach pentru echilibru emoțional , remedii fitoterapice și gemoterapice adaptate simptomelor și afecțiunilor pentru care s-a prezentat.

După 4 luni de tratament și 12 ședințe de echilibrare energetică , pacienta prezintă un tonus mai bun și se simte mult mai echilibrată, atât psihic cât și fizic. Episoadele de amorțeală pe toată durata tratamentului nu au mai apărut.

Durerea de cap s-a remis iar durerea de spate a scăzut în procent de 70%.

După efectuarea unui C.T., petele de pe plămân au dispărut complet. T.A. s-a normalizat, 130/70 mmHG.

Teama de boală și fondul anxios au scăzut în procent de 80%, pacienta se simte mai liniștită acum când starea ei de sănătate s-a îmbunătățit în procent de 65-70% într-un interval relativ scurt, având în vedere durata apariției problemelor . 

Este tot mai optimistă pe zi ce trece și starea de bucurie a revenit (înainte începuse să vadă numai negru). Starea de oboseală s-a redus în procent de 60%.

Rețineți,  fiecare corp este unic iar pentru a trata corect o problemă în plan fizic, energetic și celular avem nevoie de un tratament adaptat nevoilor noastre iar în medicina integrată Sciencemed baza o reprezintă personalizarea tratamentului.

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed în Romania:

Bucuresti 0723175208

Buzau 0735779330

Cluj Napoca 0740204633

Timisoara 0728053976Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha