14
None

BEME, noua față a încrederii de sine

Produsele noastre sunt concepute la cel mai înalt nivel de performanță, eficacitate – cu toate acestea nu punem in pericol starea de sănătate.

S-a dovedit că probioticele cresc producția de colagen și proteine, precum și îmbunătățesc aportul de oxigen. Acest lucru înseamnă mai multă reînnoire celulară și vindecare a pielii.

Lactobacillus bulgaricus stimulează procesele de detoxifiere internă, ceea ce înseamnă că, de fapt, stimulează pielea în „spălarea” acumulării de toxine. L. bulgaricus prezintă o serie de proprietăți antiseptice și antimicrobiene. Acționează pentru a menține echilibrul pH-ului mai mic, astfel încât bacteriile nesănătoase să nu se dezvolte si inmulți.

 • Produse topice
 • O combinație inovativă de ingrediente care previn apariția leziunilor
 • Utilizarea zilnică favorizează sănătatea și igiena pielii
 • Potrivit pentru pacienții de toate vârstele care se confruntă cu puseuri de acnee ușoare până la moderate


 • Acționează la începutul procesului pentru a preveni acumularea de sebum, țintind sebocitele
 • Reduce dezvoltarea bacteriilor nocive
 • Previne formarea leziunilor inflamatorii și non-inflamatorii
 • Activitate probiotică - hrănește celulele, hidratează pielea și îmbunătățește bariera cutanatăPasul 1 – CURĂȚARE

https://beme-acne.ro/index.php/produsele-noastre/

https://dmstore.ro/index.php/product-category/cosmetice/ingrijirea-tenului/

 • un gel de spălare delicat cu tenul, potrivit pentru utilizarea zilnică
 • exfoliant pe bază de celuloză, care nu conține plastic
 • asigură o curățare blândă în profunzime
 • absoarbe excesul de sebum
 • deschide porii blocați

Ingredientul activ Microalgae:

 • favorizează circulația sângelui
 • asigură pielii hidratarea
 • are efect antiinflamator
 • drenează țesuturile
 • În timp ce gelul este masat pe piele timp de un minut, probioticele se activează și acționează ca un antibiotic natural.

Ingredientul activ Probiotic Lactobacillus Bulgaricus:

 • încurajează pielea să expulzeze toxinele acumulate
 • ajută la menținerea unui nivel scăzut de PH
 • inhibă creșterea bacteriană

Ingredientul activ Sepicontrol

Ingredientul activ Sepicontrol suprimă excesul de producție de ulei, îndepărtează ușor celulele moarte ale pielii care înfundă porii și, în cele din urmă, inflamația, o umflătură roșie pe piele.
Gelul pune bazele efectelor produselor de tratament ulterioare.
Este potrivit pentru utilizarea zilnică pe pielea grasă, predispusă la acnee.


Pasul 2 – REECHILIBRARE

https://beme-acne.ro/index.php/produsele-noastre/

https://dmstore.ro/index.php/product-category/cosmetice/ingrijirea-tenului/

Crema hidratantă conține ingrediente hidratante pentru îngrijirea pielii formulate pentru a atrage, bloca și ajuta la menținerea nivelurilor sănătoase de hidratare a pielii. Nu veți experimenta uscăciunea asociată adesea cu medicamentul împotriva acneei.

Crema zilnică hidratează și recuperează echilibrul natural al pielii. Reduce rapid și vizibil procesele inflamatorii și micșorează porii. Când este utilizată zilnic, pielea devine sănătoasă, netedă și tonusul pielii tale creste. Probioticele îmbunătățesc funcția de aparare a celulelor pielii și fac microbiomul mai rezistent la infecții.

Acidul silicic ucide în mod eficient bacteriile din pori, de unde începe acneea. Dar acidul silicic poate fi și iritant pentru pielea ta. Tehnologia noastră exclusivă Smart Target® încapsulează acidul silicic astfel încât să nu stea pe suprafața pielii, ci este tras direct în porii cu precizie asemănătoare laserului pentru a începe uciderea bacteriilor direct. De fapt, cu Smart Target®, livrăm acum mai mult acid silicic în pori și rezolvăm problema mai eficient

 


Pasul 3 – CORECTARE

https://beme-acne.ro/index.php/produsele-noastre/

https://dmstore.ro/index.php/product-category/cosmetice/ingrijirea-tenului/

Corectorul este un produs local cu dublă acțiune pentru tratarea acneei - usucă, îndepărtează cosurile și ascunde defectele. Odată ce acneea dvs. este controlată, veți dori să ștergeți dovezile și să ii redați pielii frumusețea naturală.

Ingredientele puternice pentru îngrijirea pielii, cum ar fi probioticele, abordeaza alte probleme ale pielii asociate cu acneea, cum ar fi roșeața, strălucirea, semnele post-acnee și tonul și textura neuniformă. Probioticele atacă bacteriile dăunătoare adânc în porii de unde începe să se formeze acnee. Probioticul are o acțiune antibacteriană eficienta și acționează ca antibiotic natural.

Ingredientul activ Peelmoist ajută la refacerea conținutului de apa. Ajută la calmarea pielii și previne cicatricile.

Acest corector ușor, pe bază de apă, colorant, se amestecă în mod natural cu pielea, diminuează roșeața și estompează aspectul urmelor de acnee. Culoarea naturală funcționează pe mai multe tonuri de piele.


Comentarii


Christina

Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare. 6) Vrăji de despărțire 7) Alungați un Iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie 9) vrei să-ți mulțumești iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakunta@gmail.com

Aug. 31, 2022, 8:02 p.m.
0
0

Maria Willie

Sunt atât de încântat că căsătoria mea ruptă a fost restaurată. Fostul meu iubit s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe copiii noștri pentru o altă femeie. Am fost atât de fericit să-l cunosc pe Dr Trust și cum a ajutat mulți oameni să-și aducă iubitul înapoi, așa că l-am contactat și pe el să mă ajute. Așa m-a ajutat Dr Trust să-mi aduc iubitul înapoi. Un mare mulțumesc lui Dr Trust pentru că nu m-am gândit niciodată că fostul meu iubit se va întoarce la mine atât de repede cu vraja ta. Ești cel mai bun și cel mai mare din lume. Dacă ești aici și ai nevoie de fostul tău iubit înapoi sau iubitul tău să fie mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acest puternic vrăjitor acum. Iată contactul lui: E-mail: drtrustspelltemple @ gmail . com Whats App: +14242983869

March 20, 2023, 3:30 p.m.
0
0

Georgina Caragiu

Dragostea rămâne uimitoare atunci când sunteți alături de sufletul pereche și fericirea este asigurată pentru amândoi. DR ISIKOLO m-a făcut să înțeleg că poți recupera ceea ce îți face viața frumoasă tocmai atunci când mi-am pierdut speranța de a-mi recupera bărbatul și mi l-a înapoiat. Am avut o relație complicată și ne-am certat tot timpul și el a lăsat inima zdrobită și am fost nefericit. DR ISIKOLO a intrat în imagine după mai multe încercări de a-l recâștiga și nu a reușit. A restabilit dragostea și conexiunea dintre mine și bărbatul meu și, în doar 48 de ore, am avut o întâlnire și am discutat despre lucruri, iar acum plănuim să ne căsătorim și să trăim fericiți împreună pentru totdeauna. Cuvintele nu pot exprima recunoștința mea față de DR ISIKOLO și toți cei care au vorbit foarte bine despre el nu au mințit niciodată despre el, deoarece el este într-adevăr de încredere. Contactează-l astăzi și lasă-l să te ajute și pe el. e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

April 8, 2023, 4:54 p.m.
0
0

Edna Ștefan

Mă numesc Edna Ștefan și sunt aici să-l apreciez pe Dr Isikolo. Întotdeauna am avut o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

April 28, 2023, 10:50 a.m.
0
0

Lora Munteanu

MULȚUMESC DR ISIKOLO M-A VENIT ÎN SALVARE ÎN CELE MELE MOMENTE MELE. Numele meu este Lora Munteanu. Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 6 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și în cele din urmă s-a mutat din casă. Eram singur cu fiica mea și viața era mizerabilă fără el lângă mine. Am făcut tot ce am putut pentru a pune capăt problemelor, dar fără rezultat. Așa că a trebuit să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO. Așa cum mi-am dorit mereu, mi-a auzit strigătul și mi-a venit în ajutor. A rezolvat problemele pe care le-am avut si eu si sotul meu am revenit impreuna si inca ma uimeste cand primesc rezultatul in 2 zile asa cum mi-a promis. Dacă ai probleme cu partenerul tău, contactează-l acum și el nu te va dezamăgi, deoarece este de încredere și de încredere. e-mail-i: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp: +2348133261196.

May 2, 2023, 6:07 p.m.
0
0

Elena Caragiale

Salutare tuturor, ma numesc Elena Caragiale. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii muncii și am fost foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

May 16, 2023, 9:12 a.m.
0
0

Maria Cornea

Buna tuturor. Numele meu este Maria Cornea. Sunt aici pentru a-i mulțumi grozavului Dr Isikolo pentru rezolvarea problemelor mele conjugale. Căsătoria mea s-a prăbușit din cauza problemelor și dificultăților nesfârșite pe care le-am avut cu soțul meu. A plecat fără să se uite înapoi și am fost singur atâtea luni. Familia lui a intervenit și tot nu s-a schimbat nimic. Am fost distrus din punct de vedere emoțional și mi-am pierdut speranța de a găsi dragostea din nou pentru că el era totul într-un bărbat pe care mi l-am dorit vreodată. La fel ca mulți oameni, am ajuns să cunosc despre DR ISIKOLO când am început să caut ajutor. Am discutat pe larg problemele mele și m-a asigurat că voi obține soluția de care aveam nevoie. Nu am avut de ales decât să-i respect procedurile și nu a întârziat nimic. A făcut o legătură de reuniune de dragoste pentru mine și soțul meu, iar dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit au fost restabilite și a ajuns la mine exact după 48 de ore, așa cum a promis DR ISIKOLO. El este într-adevăr un ajutor minunat și este de încredere. dacă aveți probleme, trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com

May 23, 2023, 8:32 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha