None

Cand esti sanatos ai o mie de dorinte,cand esti bolnov?numai una

Când ești sănătos ai o mie de dorințe, când ești bolnav..  numai una

ASTRA MEDICA  : In sănătatea ta !

Daca ești pus în situația de a apela la servicii medicale, care ai vrea să fie prioritatea ta sau a medicului tău? Ce ți-ai dori pentru tine sau pentru copilul tău bolnav?

Găsirea celui mai potrivit tratament, a celui mai bun specialist care să îți acorde îngrijirea fără să îți pese de cost? Sau prioritatea ta în acele momente este cum și de unde să faci mai repede rost de bani pentru costurile medicamentelor, medicilor,operației sau spitalizării?

Câți bani ai da atunci să fii din nou sănătos, să rămâi în viață? Doar când ajungi pe un pat de spital, când afli că ai un diagnostic implacabil sau dur, doar atunci știi că sănătatea și viața ta nu au preț, că nici copilul tău nu are un preț, ca uneori să anticipezi inteligent, să găsești soluții din timp pentru aceste situații posibile și grave mai ales în aceste vremuri este esențial și adesea vital.

De câte ori nu am fost impresionați până la lacrimi de  părinții disperați care dau anunțuri la TV implorând să fie ajutați cu orice sumă pentru că cel mic sau ei înșiși să supraviețuiască ...Fiecare secundă contează atunci și adesea, datorită lipsei câtorva sute sau mii de dolari copilul nu va mai ajunge niciodată pe o masă de operație sau la un tratament... se termină totul stupid, pentru doar câteva mii de dolari diferență, pe care orice companie de asigurări îi are și i-ar fi pus la dispoziție dacă exista o asigurare de sănătate sau de boli grave valabilă. De ce să aștepți pasiv evenimentele vieții care uneori îți strivesc cu cruzime speranțele, viitorul, prietenii, familia sau pe tine însuți?

Acum, când viitorul pare incert, când locurile de muncă nu mai oferă siguranță, nu ai certitudinea veniturilor viitoare, stresul, numărul celor care se îmbolnăvesc de diverse afecțiuni e din ce în ce mai mare, prioritatea ta ar trebui să se schimbe. Pentru tine și pentru cei apropiați.

Poate preferi să cumperi mai ales tigările, berea, rujul sau costumul de la Mall în loc să plătești o asigurare medicală, dar doar aceasta te protejeaza și îți salvează viața sau sănătatea când ai nevoie. Fără să te umilești, fără să te îngrijorezi de lipsa banilor, fără să implori mila pentru viața ta sau a copilului tău; Prețul plătit pentru o asigurare este mult mai mic decât o singură vizită la un supermarket. Dar doar acea sumă te poate salva când ești disperat, bolnav sau când doar în străinătate ar mai fi o șansă pentru tine. O masă la restaurant, o bluză de fițe sau o altă pereche de pantofi în plus nu îți garantează nici însănătoșirea, nici viața, nici tratamentul cel mai adecvat.

ASTRA Asigurări a ales răspunsul în avantajul tău și urmărind doar acest obiectiv a creat o asigurare de sănătate în adevăratul sens al cuvântului.

Pentru că, atunci când e vorba de sănătate și de îngrijirea ei, noi, cei de la Astra Asigurari, nu acceptăm compromisuri și explorăm toate posibilitățile disponibile în funcție de planul de asigurare ales, cu unicul scop ca tu să îți recâștigi sănătatea. Planurile de asigurare de sănătate sunt concepute astfel încât să se potrivească fiecărui buget și tuturor nevoilor. Când vei avea nevoie de consultații, un sfat adecvat, investigații, analize, îngrijire a sănătății vei avea în noi un partener sigur și informat care te va ajuta să găsești cei mai buni medici, clinici, laboratoare pentru tine sau familia ta.

Ai putea să alegi planurile de asigurare a sănătății pentru tine, copii sau familie sau să optezi pentru programele de prevenție, wellness- control al greutății, antistres, antifumat, consiliere psihologică pentru copii sau cuplu, asigurările de medicină alternativă, asigurări stomatologice, programe Femina sau asigurările complexe ce asigură investigații, consultații, spitalizare, intervenții chirurgicale, medicamente și dispozitive medicale într-o rețea de 350 de parteneri privați la nivel național - la care ai acces direct prin cardul tău de sănătate ASTRAMEDICA Optim, Class sau Business. Pentru că, nu uita: Când ești sănătos ai o mie de dorințe, când ești bolnav numai una . Și nu vei ști dacă vei avea suficienți bani atunci să plătești prețul sănătății tale.

Prețuiește-ți sănătatea și află în numărul următor care plan de îngrijire ți se potrivește cel mai bine. Dacă ești însă grăbit și vrei acum să afli de care plan de sănătate sau asigurare ai nevoie, scrie-ne la clientlife@astrasig.ro și informează-te. Cât nu este târziu, cât ești încă sănătos și vrei să îți prețuiești la adevărata valoare sănătatea și viața. Și tu și familia ta. Te așteptăm, pentru că noi avem soluția ca dorințele tale să poată deveni realitate și viața ta împlinită și sănătoasă alături de cei dragi.

Scrie-ne sau înscrie-te în ASTRA Smart Health Club și trăiește-ți sănătatea la superlativ. Înscrierile, premiile și ofertele promoționale pentru programele de fitness, welness, terapii alternative, asigurări stomatologice, terapia cu ozon sau reducerile la programele de modelare corporală și antiaging le vei afla pe adresa clientife@astrasig.ro, trimițându-ne opțiunea ta de a deveni membru al clubului. Vei primi un card de membru Premium al clubului și vei putea beneficia de privilegiile atractive oferite de înscriere precum și de un consilier medical gratuit dacă vei menționa această opțiune.

Cornelia Scărlătescu, Director General Astra Asigurări de Viață

 

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha