30
None

Remediile medicinei integrate în cazuri de amenoree și migrene

Cum a reușit o pacientă să scape de amenoree și migrene doar cu ajutorul medicinei integrate Sciencemed!

Pacienta A.S. în vârstă de 22 ani se prezintă în clinica Sciencemed București având următoarele probleme:
De circa 6 luni ciclul menstrual nu a mai venit iar anul trecut 7 luni nu a avut ciclu menstrual  Pacienta acuză probleme foarte mari de constipație (scaun o dată pe săptămână, doar cu suplimente sau pastile). Ciclul menstrual când apărea era însoțit de dureri foarte mari de o țineau la pat.
Dureri foarte mari la genunchiul stâng, durerea se acutizează în momentul în care flexează genunchiul sau stă foarte mult în picioare. Pacienta a trebuit să renunțe o perioadă la job, deoarece durerile erau de nesuportat.
Este o persoană emotivă, se macintă în interiorul ei foarte mult și strânge foarte multă furie interioară fără a se manifesta exterior în vreun fel.
În clinica noastră, pacienta a efectuat o consultație completa de medicină integrată, ce presupune diagnosticarea organismului din punct de vedere energetic și celular, personalizarea tratamentului în urma anamnezei homeopate.
În urma scanărilor la nivel energetic și celular au reieșit dezechilibre maxime și semnificative în zona organelor genitale feminine, pe sistemul endocrin, nervos, digestiv dar și pe aparatul musculo-scheletal.
Pacientei i s-a instituit o schemă personalizată de tratament după ce i-a fost testată compatibilitatea în cadrul consultației și i s-a recomandat un număr de 20 de ședințe de echilibrare energetică într-un interval de 3 luni până la consultația de reevaluare. De asemenea, pacienta a primit tratamentul care a constat în tablete impregnate informațional, remediu homeopat, terapie florală ”bach” și ulei de cânepă ozonat (Hempoil) în concentrație de 5 %.
După 3 luni de tratament și ședințe de echilibrare energetică pacientei i s-a reglat ciclul menstrual. După prima ședință de echilibrare ciclul menstrual a reapărut și nu a mai acuzat dureri. În prezent, ciclul menstrual a devenit regulat .
Durerile din zona genunchiului s-au remis complet dupa primele 2 luni, pacienta a putut să își reia activitatea. Constipația s-a remis, iar tranzitul a devenit normal, zilnic sau la 1-2 zile, fără a mai fi nevoie să ia suplimente sau tratamente în acest sens.
Emotivitatea s-a mai diminuat, a început să comunice mai bine, să fie mai deschisă și să spună ce dorește fără să mai aibă acea stare inhibată.

www.sciencemed.ro
Clinici Sciencemed în Romania:
Bucuresti 0723175208
Buzau 0735779330
Cluj Napoca 0740204633
Timisoara 0728053976

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha