3
None

Suntem în linia întâi a războiului cu coronavirusul

Această pandemie a apăsat greu pe umerii secțiilor de ATI din România și din întreaga lume. Pandemia COVID-19 este o provocare imensă, iar marile probleme au fost reprezentate de depășirea capacităţii de răspuns a secţiilor ATI, ameninţare cu care s-au întâlnit ţări cu sisteme de sănătate foarte bine organizate.

A devenit, astfel, evident că prioritatea de grad zero este dotarea secțiilor de ATI. Consecința firească a fost să ne mobilizăm, să identificăm necesitățile și să găsim soluții pentru acestea.

Astfel, încă din luna martie 2020, am lansat campania „România Are Nevoie de Terapie Intensivă”.

Campania a fost un semnal de alarmă și un strigăt de ajutor pentru ca societatea românească să ia măsuri care să întărească secțiile de terapie intensivă și să încurajeze personalul medical din prima linie a frontului împotriva pandemiei.

De la lansarea campaniei, într-un admirabil gest de solidaritate, peste 60 de companii au făcut donații substanțiale, iar mii de români au contribuit fie prin SMS, fie online sau prin transfer bancar pentru această inițiativă și, implicit, pentru protecția personalului medical. Acest spirit de implicare și unitate este cel care ne-a dat putere în această criză.

Au fost astfel făcute o serie de livrări de aparatură și echipamente achiziționate cu o parte din fondurile strânse prin campanie, ele ajungând în secțiile de terapie intensivă la 12 spitale din 8 orașe: Arad, București, Constanța, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Orșova, Timișoara.

Într-o etapă ulterioară, 43 de secții ATI din 43 de spitale orășenești, municipale și județene (din 30 de județe) au primit 4.000 de combinezoane de protecție, au fost livrate și 5.000 de măști de protecție FFP2, achiziționate și distribuite de către S.R.A.T.I. Totalul cheltuielilor angajate de către S.R.A.T.I. depășește deja 220.000 RON.

O pandemie de solidaritate poate învinge pandemia de coronavirus. Acesta este mesajul ce trebuie să ajungă la fiecare român, la toți cei care pot să dea o mână de ajutor în această grea încercare.

Comentarii


LevSt.

Pacient din California, reinfectat cu o noua tulpina COVID-19, cu toate ca trecuse deja prin boala. "Incarcatura virala a fost foarte ridicata"----___----- exact ce am spus de zeci de ori, inca din primele luni ale situatiei, "intalnirea" dintre om si virus este riscanta prin definitie, pentru ca de cele mai multe ori-in atere scenario- , batalia se va da in interiorul "cetatii"(corpul omului) , cea ce -teoretic da sanse de 50/50 pentru ambii combatanti, insa -este statistic dovedit, ca cei care se intalnesc cu o colonie imensa (incarcatura virala) de virus, si se infecteaza si pe cale respiratorie cat si conjunctiva oculara si pe cale bucala, chiar f. puternici fiind, ajung la terapia intensiva, de unde -statistica arata ca rata de supravietuire nu este prea mare (leziunile pulmonare sunt intinse si grave), nici in tarile bine dotate la acest capitol, si (pentru a continua comentariile de la "Centrul Medical Alexis...") solutia cea mai buna, cea mai eficienta, ramane scaderea dramatica a incidentei "intalnirii" dintre om si virus, iar aceasta se poate obtine doar prin alinierea intregii planete-chiar la minut- la o serie de dezinfectii practic nemaiantalnite, deci la nivel planetar, care vor distruge acest virus (si nediscriminativ , multi alti germeni), iar cei rezistenti(si ramasi) vor fi chiar putin-sau mult- debilitati-virulenta atenuata-, asa ca la eventuala intalnire cu omul, nu vor mai fi atat de periculosi...

Feb. 6, 2021, 7:08 p.m.
0
0

LevSt.

Africa de Sud isi suspenda programul de vaccinare anti-COVID cu AstraZeneca. Un studiu a dezvaluit eficienta "limitata" impotriva mutatiei sud-africane Africa(...)/// -II-Cand se va sfarsi pandemia? Bloomberg: Ar mai putea dura 7 ani, la rata de vaccinare actuala(...) ____------____ tulpina engleza, sud africana, braziliana, etc.(pt. ca vor mai aparea si altele) confirma o versatilitate excesiva a acestui virus, cea ce spune ca vaccinarile vor deveni desuete(in acest caz), deci solutia este lupta "oarba" impotiva acestei boli, anume prin acele dezinfectii PLANETAREA , PERIODICE SI SINERGICE, care -intr-adevar- pot face o diferenta uriasa, posibil-si chiar probabil- o diferenta totala...Altfel, se contureaza cea ce spuneam in Aprilie, anul trecut:(22/04/2020).___—-___ asta numai viitorul ne va confima(sau nu), sa speram insa ca nu este precum in proiectia,” Suntem in anul 2140 si -inca- cea mai bine vanduta carte(din ultimii 20 de ani si) a tuturor timpurilor, ramane tot nr. 1 la vanzari…Este- desigur- vorba de cartea „O SUTA DE ANI, CU CORONAVIRUS”.!

Feb. 7, 2021, 10:52 p.m.
0
0

LevSt.

3,9, cea mai mare rată din țară, în Timiș. La Nițchidorf a trecut de 13 la mia de locuitori (Timis Online-Oana Bocanici-20 februarie 2021 14:21)(…)____—–____ pentru cei care au acces la primarul Timisoarei, transmiteti-i acest mesaj:” Domnule Fritz, avand in vedere ca jud. Timis are cea mai inalta rata de infectare, ca un german cu simtul ordinei si disciplinei , cred ca ar trebui sa instituiti si sa efectuati un test unic, referitor la acesta viroza, mai ales ca datele planetare arata ca situatia este anarhica, in combatere…Deci-impreuna cu seful judetului si al DS, cereti de la guvern (si de la UE si chiar de la Germania) aprox. 5 SUTE MII doze vaccin (un milion, daca e din cel cu rapel), faceti un lockdown pentru 2 saptamani , atat pentru judet, cat si pentru localitatile din judetele vecine , pe o adamncime de un km, si cu toate fortele, intr-o saptamana, vaccinati toata populatia eligibila si nu ne ramane decat sa asteptam rezultatele si (” de e una,/ de e alta”) astfel vom sti ce se intampla si ce trebuie intreprins, daca tot mergeti pe izolari de comune, etc., viroza se intoarce in cateva saptamani si costurile (si prin decese cat si economice) vor fi mult mai mari… Succes!

Feb. 21, 2021, 12:57 a.m.
0
0

LevSt.

Romania trimite mii de doze de vaccin, in Republica Moldova(...)///-II- Igor Dodon vrea sa aduca in Republica Moldova vaccinul anti-COVID produs de China (Vineri, 22 Ianuarie 2021, ora 12:03)/// -III- LA Times California's coronavirus strain looks increasingly dangerous: 'The devil is already here' (Melissa Healy-Tue, February 23, 2021, 8:00 AM) A coronavirus variant that emerged in mid-2020 and surged to become the dominant strain in California not only spreads more readily than its predecessors, but also evades antibodies generated by COVID-19 vaccines or prior infection and is associated with severe illness and death, researchers said..."____-----____exact ce spun de peste un an, daca nu exista o sincronizare planetara in actiuni, virusul "se plimba" peste tot si dezvolta rezistenta si la anticorpi si -probabil- si la dezinfectantele de rutina...Toate acestea spun clar ca cea mai buna solutie este ATACUL PLANETAR impotriva acestei viroze, altfel vaccinarile incep sa arate ca se cam fac in zadar... Desi cred in vaccinare, devine evident ca si acest momentum este pierdut, trebuie luat totul de la zero, adica inchidere(lockdown) insa nu pe orase, tari, regiuni, etc.,etc., CI NUMAI la un nivel mondial, perioada (de 15 zile) in care se fac-sincron- cateva dezinfectii , iar vaccinarea ar trebui facuta cu cel mult 2 tipuri de vaccin(si la fel- sincronizat), astfel se va observa mult mai clar evolutia si aspectele epidemiologice, nu mai amintim de factorul principal, eficienta...

Feb. 24, 2021, 4 a.m.
0
0

LevSt.

Cehia o ia de la capat: carantina impusa de luni. Tara are cea mai mare rata de infectare din lume(...)///-II-Italia impune restrictii suplimentare in cinci regiuni, inclusiv in Lombardia, din cauza COVID-19. Ce se intampla in Sardinia(...)///-III- Avertismentul directorului medical de la Institutul Matei Bals: "Valul trei al pandemiei nu va ocoli Romania. Teama e ca va fi mai rau!"(...)___-----___Poti sa le numesti si "valuri" aceste recrudescente, dar mai degraba expresia ar fi in "dinti de ferestrau inegali", si asa cum spuneam de multe ori, situatia mondiala si in prevenire si in combatere (in focar, cu vaccinari), este total anarhica, mai sunt doar putine tari care nu au trecut prin tavalug, insa acestea sutn bien ghidate in tot ce fac dar -in final- costul(economic) va fi , totusi, f. mare...Dezastrul insa va veni peste tarile unde si numarul de decese , dar si economic, costul va fi extrem, iar unele dintre acestea (precum Romania) nu au puterea monetara sa recupereze economic, eventual partial, prin sume acordate de EU si nu prin forte proprii, desi Romania inca ar putea sa-si rezolve singura problemele, DOAR PRINTR-O SINGURA SI SIMPLA MUTARE, si inca UNA DE BUN-SIMT, anume TERMINAREA PARAZITISMULUI DE STAT SI INSTITUTZIONALIZAT, care este -evident- CANCERUL ECONOMIC SI SOCIAL , AL TARII...

Feb. 27, 2021, 5:24 p.m.
0
0

LevSt.

Raed Arafat, despre posibilitatea unui lockdown in toata Romania. "Noua tulpina devine predominanta peste tot"(...)____----____"Tot raul e spre bine", zice o vorba, insa NUMAI daca este valorificat in acord cu realitatea, este clar ca numarul mare de infectari si decese continua, si ca numai o actiune pornita de la zero si continuata perfect (in secventele ei) poate ameliora-chiar termina- situatia, iar situatia din Romania tinde sa devina cea a judetului Timis, asa ca actiunea ce trebuie executata rapid este -DA!- de lockdown al intregii tari, dar la modul cel mai strict imaginabil, iar in aceste saptamani, mers din casa in casa si vaccinata toata populatia eligibila, in timp care sa fie record, iar aceasta se poate obtine prin cerere de doze de vaccin de la firmele producatoare dar si de la tarile europene care vor sa participe la experiment, care trebuie sa-si"rupa" din alocatia lor cateva zeci de mii doze si sa le trimita Romaniei, si -in acelasi timp- sa trimita si cateva zeci de persoane calificate medical, pentru a participa la acest experiment(care NU are nicio minima latura, parte negativa), iar in urma acestei actiuni (cu inca 2 saptamani de carantina , pentru persoanele CARE VIN in Romania- numarand de la data zilei cand sunt incheiate vaccinarile in Ro.) toata lumea va sti ce este de facut...Consider ca este o oportunitate pentru Ro. sa faca acest experiment, desi ar trebui(ca cei abilitati) sa preia idea mea si sa o expuna f. vocal la ONU si OMS, anume idea principala, INCHIDERE PLANETARA cu cateva dezinfectii planetare , succesive, timp in care( trebuie sa fie sub 2 luni) toata populatia globului trebuie vaccinata si astfel se poate face intoarcerea spre activitatile normale, altfel problemele economice se vor amplifica si -automat- vor agrava pe cele sanitare existente si chiar vor aduce, altele noi...

March 6, 2021, 7:21 p.m.
0
0

LevSt.

Virgil Musta, despre explozia numarului de noi infectari: "De trei saptamani ne confruntam cu un numar foarte mare de pacienti COVID"-----____-------cred si eu, la anarhia medicala si -in intreg- sociala, care exista(insa produsa si chiar dirijata de clasa conducatoare) era f. predictibil ca viroza sa aiba un nou puseu cu multe infectari si decese, cea ce mi se pare criminal este , insa, faptul ca se orbecaie in acelasi cerc vicios, in timp ce rezolvarea este deja explicata, cu atat mai mult acum , cand exista si vaccinul, trebuie doar o actiune la nivel national, sinergica si efectuata in cel mult 2 saptamani, dupa care se va "da liber" la orice, adica toata lumea se va intoarce la munca, calatorii, etc., cu mentiunea ca autoritatile trebui sa alerteze m permanent populatia ca trebuie sa poarte masca(in aglomeratii), sa mentina o distanta 'sociala", insa optional(desigur), cei care vor respecta in continuare regulile(practic usor de "suportat"), vor avea mult mai putin de suferit, chiar si cu referire la alte probleme medicale, ex., cele agravate de poluare...

March 9, 2021, 9:02 p.m.
0
0

LevSt.

Romania nu a primit doze din lotul de vaccin AstraZeneca cu suspiciuni. Valeriu Gheorghita: „Peste 200.000 de persoane vaccinate, fara reactii adverse deosebite”(…)/// -II-Norvegia suspenda vaccinarea cu AstraZeneca, la scurt timp dupa Danemarca. „Este o masura de precautie”(…)____—–____ si de unde stie acest gheorghe ca nu exista si alte loturi cu probleme, daca -deja- exista precedent? Nu stie, insa lui nu-i pasa de populatie, asa cum nici lui i-hann nu-i pasa, asa ca ” tot inainte’, ” prin foc si sabie”… Vedeti boieri dumneavoastra, alta era soarta Romaniei daca era Monarhie(precum Norvegia si Danemarca-aici), as zice ca ar fi fost chiar buna decat cele doua, daca aceasta Monarhie ar fi cu aport Englez…republica, cu criminali precum i-hann , etc., nu poate avea decat o singura iesire din istorie, prin faramaitzare teritoriala, garantat, daca se destrama -sau doar subrezeste- UE….Altel, in coada la UE , in orice, iar i-hann mandru ca a transformat sistemul de sanatate -si doar in 6 ani- intr-un sistem de abataj uman, foarte eficient…

March 12, 2021, 3:28 a.m.
0
0

LevSt.

Here’s Who’s Most Likely to Get Reinfected with COVID, Says New Study (Leah Groth 1 hr ago)(…)___—___ desi nu era prea definit, se banuia ca anumiti indivizi se vor reinfecta, fie ca au facut boala , fie ca au fost vaccinati, numai ca acum -studiul arata- ca este vorba chiar de grupe individualizate(precum varsta inaintata), iar aceasta noua informatie (pertinenta),spune de la sine ca marele atuu pe care trebuie sa-l aiba omul (in aceasta lupta, oricum inegala) ESTE REDUCEREA SANSEI DE INTALNIRE CU VIRUSUL, iar aceasta nu se obtine neaparat prin vaccinare, ci printr-o lupta oarba, anume prin DEZINFCTII periodice la scara planetara(inclusiv dezinfectare aerului din localitati, pe o inaltime apreciabila), dublate de masuri care ar trebui sa fi devenit de mult standard, adica purtarea mastii in aglomeratii si desenarea de modele preventive, in interferentele personale, de la loc de munca, scoala, etc.

March 18, 2021, 5:08 p.m.
0
0

LevSt.

Danemarca, Suedia si Norvegia mentin suspendarea vaccinarilor cu AstraZeneca. Statele vor lua o decizie saptamana viitoare (Vineri, 19 Martie 2021, ora 20:29)(…)///2-20:41 – Finlanda suspenda vaccinarea cu serul AstraZeneca, in pofida avizului EMA, „pana cand exista mai multe informatii si se poate evalua o posibila cauzalitate” Finlanda a decis vineri, 19 martie,…”____—–____ Toata lumea stie ca Norvegia nu este membru UE , iar Finlanda este o republica(una dintre cele mai bune), ceci trebuie sa fie ceva in comun, ca toate aceste 4 tari sa ia aceiasi decizzie individuala…Iar aceasta se datoreaza institutiei Monarhice(si a efectelor prelungite a acesteia, in cazul Finlandei, mult timp asociata cu Monarhia Suedeza si chiar cu cea Rusa, ca Marele Ducat Finlandez), care adopta masuri preventive de reala protejare a intregii populatii, indiferent ca o fac din real simt umanitarian sau dintr-un anume interes, totusi masura de stopare a folosirii acestui vaccin(pana la clarificarea situatiei), dovedeste ca aceste conduceri pun pe prim plan interesul vital al populatiei si nu interesele unor firme puternice , care vor sa-si scoata cat mai repede banii si profitul, chiar daca este posibil ca aceasta alarma sa fie falsa, insa aceste tari inteleg si aplica proverbul cu ” paza buna trece primejdia rea”…///2-Europa devine prima regiune care depaseste 1 milion de morti de COVID-19, adica aproximativ 35,5% din totalul deceselor provocate de coronavirus in lume.Virusul a facut un milion de victime in Europa (…)___—–____face sens, avand in vedere cele doua mari componente ale ecuatiei, adica aglomeratiile umane si gradul de poluare*, iar Europa reprezinta cea mai mare atractie turistica si comerciala( si aflux permanent de persoane), numai cele 5 mari capitale (Londra, Paris, Roma, Madrid si Amsterdam), atrag zeci si zeci de milioane de turisti anual, ele insele fiind f. aglomerate, per total peste 20 milioane locuitori, iar ariile metropolitane dubleaza (si +) aceste cifre…( * automat -prin numarul de rezidenti si turisti- trebuie analizat si acest aspect, BIOPOLUAREA alaturi de poluarea industriala(devenita clasica), mai ales ca in, si in jurul acestor mari si vechi asezari, s-au dezvoltat cele mai multe -si primele- unitati industriale, prin definitie, poluante…

March 20, 2021, 2:49 p.m.
0
0

LevSt.

"...Bucurestiul nu intra in carantina...și că izolarea anumitor zone sau sectoare este imposibilă..."___---___ probabil ca da, este imposibila, insa -mai important- este ineficienta, izolarile pe bucati nu fac decat sa plimbe boala dintr-o parte in alta...///2-Dominic Fritz acuza DSP Timis de partizanat politic: "A propus continuarea carantinei pentru localitatile cu primari din USR PLUS si PSD" "Dar uitandu-ma ce se intampla pe planeta, in tara si in judet, nu vad o alta iesire responsabila", a scris Dominica Fritz pe pagina sa de Facebook."Am refuzat sa intru in aceasta inscenare"____----____ cer -inca odata- celor care au acces la acest primar(D.F.) sa-i inmaneze acest mesaj: Domnule Dominic, ai dreptate, cel putin zona metropolitana trebuie carantinata insa actiunea trebuie dublata de inca o alta si anume vaccinarea in masa, adica masiv, ca totul sa fie dat gata in cateva zile, iar aceasta va da rezultat(sau nu), oricum se va sti ceva clar, anume daca vaccinarea lucreaza... Avand in vedere ca tu este un real fritz(nu precum iohanis, doar mancator de slanina cu ceapa rosie), sunt sigur ca, comunitatile germanice ar fi mandre sa te ajute in acest demers, deci trebuie sa ceri URGENT, 50 MII doze vaccin de la Germania, cel putin 20 mii de la Austria, 10 MII doze de la Belgia(chiar daca comunitatea germana este sub 1 la suta), cel putin 10 MII de la Elvetia germana(care cuprinde peste 60% din teritoriu) si chiar de la superbogatul Luxembourg (inca 10 MII) unde se vorbeste germana(chiar daca nu cea standard), si cu aceasta O SUTA MII + doze de vaccin, plus ce mai primesti de la guvernul Romaniei si plus ce s-a mai facut pana azi, poti rezolva aceasta problema in doar cateva zile, insa numai daca te misti repede si pe cele mai directe cai spre cele mai influente persoane(din entitatile amintite), ceri acest ajutor si "cu toate panzele sus"(adica personal medical chiar si din judetele vecine) finalizezi vaccinarea , care -la acest moment- este singura speranta...Daca faci acest lucru(indiferent de rezultat-adica daca vaccinarea are efecte sau nu-nu este vina ta), actiunile tale vor creste masiv, iar daca te intereseaza postul suprem(sef de stat), am sa-ti arat un plan imbatabil in care devii presedintele Romaniei in doar 6 luni, pentru ca majoritatea populatiei se va ralia la acest plan, care include-desigur- si demiterea(sau suspendarea) acestui malai-mare de Sibiu(un las greu de egalat in lume), urmata de trimiterea sa in judecata, apoi alegeri anticipate si nicun alt candidat nu va avea niciun succes, daca desigur te tii de master plan, cel pe cate il voi descrie dupa ce finalizezi problema sanitara, si -plan- care are o noutate extraordinara(o adevarata bomba), pe langa clauza si directiva nr. 1 (cu subpunctele expuse), adica TERMINAREA PARAZITISMULUI DE STAT,INSTITUTIONALIZAT la NIVEL NATIONAL...Succes !

March 21, 2021, 5:35 p.m.
0
0

LevSt.

One home, many generations: States addressing Covid risk among families (April Simpson and Susan Ferriss and Taylor Johnston and Pratheek Rebala Fri, March 26, 2021, 5:31 AM·12 min read-This story was co-published in partnership with the Center for Public Integrity, a nonprofit news organization in Washington, D.C)(…) ____—–____ O noua confirmare bazata pe studii si factualitate, a cea ce spuneam inca din martie, 2020:LevSt. 26/03/2020 la 19:32 „…Iar efectele (adica imbolnaviri grave si decese), sunt datorate mai degraba -generic- REZISTENTEI PERSONALE- cat si MODELULUI SOCIAL in care se traieste, adica existenta clanurilor f. stranse, perfect ilustrat in Italia traditionalista, unde in aceiasi casa (f. spatioasa, etc.) traiesc si 3 generatii, de unde problema, tinerii italieni au fost la SKI in muntii lor si AUSTRIECI, si -precum si multi nemti la fel de tineri- au contactat boala, iar odata ajunsi acasa, au pasat-o( prin coabitare naturala) si parintilor (de 40-60 ani) dar si bunicilor ( de 70- 90 ani) care -in mod natural- sunt veriga slaba a lantului si au cedat. In schimb nemtii( nordicii si lumea anglo-saxona, in general***) , pleaca de acasa si inainte de 18 ani, adica isi inchiriaza un apartament( chiar f. mic), permitandusi-l chiar din job-ul lor part-time, iar odata intorsi acasa, dau doar telefon parintilor si bunicilor, ca sunt bine, etc.…Tabieturile sociale-in acest context- au o imensa importanta, iar noi, lumea Latina, ne place, cand ne intalnim sa ne stangem mainile, sa ne imbratisam si chiar pupicuri, obiceiuri care- iata- in anumite circumstante devin mari creatoare de hazard, chiar cu fatalitati…”/// -II-Serbia vaccineaza mii de cetateni din tarile vecine. De ce face asta(...)___-----____ destepti sarbii, creaza un cordon de siguranta in jurul tarii si permit agentilor economici vaccinati sa circule fara probleme...Asta sugeram pentru judetul Timis, nu cred ca s-a facut nimic...

March 28, 2021, 5:45 p.m.
0
0

LevSt.

Adevarul.ro: Mesaj inspaimantator. Medic: Peste jumatate de milion de romani vor muri de COVID! „… intreruperea lantului epidemiologic… vaccinarea”…/// -II-Tulpina britanica afecteaza grav copii sub 10 ani: „Cei cu boli cronice sunt fragili in fata raspunsului la infectie”(…)____—–____asta spuneam cateva zile in urma, iar vaccinarea poate fi acest intreruptor, insa este si costisitoare si -dupa cum se noteaza -datorita aparitiei multor mutatii a virusului- poate devene desueta, asa ca singura reala sansa este SINCRONIZAREA UNUI LUPTE PLANETARE, PRIN DEZINFECTII REPETATE, INTR-O SCURTA PERIOADA DE TIMP, TIMP IN CARE SE STOCHEAZA VACCINURI SI , IN CATEVA ZILE, ESTE VACCINATA TOATA POPULATIA (eligibila) A GLOBULUI, tot simultan, in interiorul unui lockdown de cel mult 15 zile, LA FEL DE PLANETAR… Dar ” trebuie sa fie greu sa arunci cu calcaiul intr-un tepus!”(Faptele Apostolilor 9:5)

April 5, 2021, 11:51 a.m.
0
0

LevSt.

Tara care a inceput concedierea angajatilor care nu se vaccineaza. Primele persoane care au ramas fara loc de munca.”…Noua Zeelanda…” ____—–____ iar Australia nu a trimis nici macar un singur hidroautobuz pentru repatrierea celor aflati in India, dimpotriva le-a prezentat optiunea cea mai „buna”, inchisoare, sau-in cel mai bun caz- o amenda uriasa, daca indraznesc sa se intoarca in tara, pana la „noi ordine”…E clar ca aceste 2 tari nu au auzit de sultanul i-han si umanismul sau de promenada, care a adus boala in tara la modul constient si voluntar(aducand in tara mii de persoane , exact din focarele europene ale timpului, Italia si Spania) , probabil ca restrictiile imblanzite-pentru paste, de fapt pentru a face hatarul popilor si a nu le subtia veniturile- vor avea ca si urmare o alta recrudescenta a bolii si alte mii de morti , absolut fara sens…

May 3, 2021, 6:03 p.m.
0
0

LevSt.

Citu: Pandemia a aratat cat de importanta e solidaritatea europeana; apartenenta la UE inseamna si acces la suficiente doze de vaccin(…)///2-Cele doua motive pentru care ar fi necesara o a treia doza de vaccin anti-Covid(…)/// 3-OMS: Tulpina descoperita in India este mai contagioasa si prezinta caracteristici care ar putea reduce eficienta vaccinurilor(…)/// 4-Avertismentul OMS despre noua tulpina COVID depistata in India. „O problema la nivel global”—–___—– Sigur ca -vrand- nevrand- Romania este in aceiasi barca cu toata Europa, insa – si sunt destule dovezi- NU vaccinarea este iesirea din situatie, ATATA timp cat este total nesincronizata , la nivel global, pentru ca Europa nu este o zona insulara si izolata, dimpotriva… Si -apoi- cate vaccinari trebuie sa indure bietul om, pana cand se va transforma in homo vaccinicus si va incepe sa se miste vaccilant, dupa care colapseaza?! Vaccinurile trebuie rezervate pentru alt tip de boli, aceasta „gripa” se poate anihila prin masuri generale , insa NUMAI sincronizat si NUMAI la nivel planetar, urmate de masuri luate regional si local, pentru a mentine starea de „sterilitate” castigata…Desi numarul imbolnavirilor( si deceselor) scade-in Romania(daca nu cumva-stiind naravul sistemului- cifrele sunt masluite grosolan)- reducerea si destinderea restrictiilor, ESTE O GRESEALA, de fapt la acest moment ar fi trebuit inasprite restrictiile , pentru ca (impreuna cu vaccinarile) sa juguleze la maximum posibil , evolutia bolii, cea ce se comite acum, este echivalent cu ” a da o gura de oxigen” bolii, iar revenirea acesteia la scara mare, devine f. probabila, in special datorita acestor mutatii virale, care -se pare- sunt rezistente la vaccin…

May 9, 2021, 5:43 p.m.
0
0

LevSt.

Coronavirus Romania. A crescut iarasi numarul cazurilor noi. Sunt raportate 27 de decese in plus comparativ cu ziua precedenta de Andreea RuxandaMarti, 25 Mai 2021, ora 12:51 Tweet Coronavirus Romania. A crescut iarasi numarul cazurilor noi. Sunt raportate 27 de decese in plus comparativ cu ziua precedentaCoronavirus. Autoritatile au raportat marti, 25 mai, ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 381 de cazuri noi de COVID-19 si 63 de decese. Cu o zi in urma, luni, 24 mai, au fost inregistrate 230 de infectari noi si 36 de decese..."___----___ marea minciuna incepe sa iasa la iveala, in realitate numarul de decese a fost destul de mare(si in saptamanile de dupa paste), insa monstruoasa coalitie(politic-biserica-sanatate) au mintit, pentru a da impresia ca "dumnezeu a facut o minune, pentru pastele ortodocsilor si nu al catolicilor", iar acum nu mai pot ascunde adevarul, pentru ca -tot asa- se va ajunge la o explozie de decese, care nu ar putea fi deloc explicata, asa ca incep sa creasca ei singuri numarul, spre cel real...

May 25, 2021, 2:49 p.m.
0
0

LevSt.

Rusia, sub valul patru al pandemiei: peste 25.000 de cazuri noi si 764 de decese în ultimele 24 de ore.(…)///2-Ministrul Sănătăţii: Valul patru al pandemiei va fi al nevaccinaţilor(…)/// 3-Franța, în a treia zi consecutivă cu peste 10.000 de cazuri COVID-19. Aproape 900 de bolnavi sunt la terapie intensivă(…)/// 4- Relaxare în Anglia deși numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere. Scolile se inchid nai devreme(…)/// 5-Coronavirus România. 46 de cazuri noi și un deces. Ușoară creștere a internărilor la ATI(…)____—–____aparent, se pare ca vaccinul rusesc ar fi apa de ploaie, insa faptul ca in Franta si (mai ales) Anglia nu s-a folosit acest vaccin(nici in Romania), denota ca de fapt mai toate vaccinurile NU confera protectie impotriva acestei variante, Delta, care a devenit dominanta, pentru ca-garantat- mai sunt si alte mutatii, insa inca nedepistate sau inca nebotezate…Iar aceasta situatie , spune clar ceva, anume ca aparitia si a altor noi variante imune -ele insele- LA vaccin, este doar o chestie de timp si de identificare, de unde -devine clar, macar acum- ca cel mai bun mijloc de contracarare nu este masura specifica, ci profilaxia generala, bazata pe dezinfectii planetare sincrone si -in continuare- distantarea sociala si purtarea mastii, chiar dubla, in spatii inchise si aglomerate…Ca vor fi mai multi bolnavi(in acest „val”) din grupa nevaccinatilor, este posibil, insa situatia este inca in derulare, abia la inceput, asa ca ramane de vazut…Iar o alta latura proasta a acestei campanii de vaccinare, este faptul ca f. multe persoane refuza vaccinarea prin injectare, solutia ar fi ca, companiile producatoare sa vireze productia spre vaccinare cu aerosoli sau pe cale orala, „o bomboana, un vaccin”…

July 19, 2021, 11:17 a.m.
0
0

LevSt.

Covid își ia revanșa și revine în forță. China luptă cu cel mai grav focar, de la Wuhan încoace(...)2-Grecia intră în zona roșie: regulile pentru cei care se întorc în România.(…)___—–___iar ridicarea a mai toate restrictiile, in Romania(in ultimele luni), si in pofida vaccinarii, este doar o chestie de 3-4 tulpini, adica de cateva luni sau doar 3-4 saptamani, pana se va ajunge la tulpina invicibila, adica asupra careia, vaccinul nu mai are nici cel mai mic impact…Deja , persoane sub 40 ani, sanatoase si vaccinate complet, au facut boala si au decedat, se pare ca exista -deja- mai multe tulpini f. agresive, care doar nu au fost identificate, solutia nu mai este de lupta individuala( nimeni nu se poate vaccina la fiecare 2-3 luni, cand apare o noua tulpina) , ci de grup organizat, adica ori toata populatia planetei este vaccinata la modul OBLIGATORIU, ori aplicarea planetara a masurilor pe care le-am emis de zeci de ori, si -la nivel de individ- purtarea dublei masti ( in aglomeratii), distantarea sociala si dezinfectantele personale si folosite frecvent, vor salva pe cei care inteleg situatia…

July 30, 2021, 10:15 a.m.
0
0

LevSt.

Valul patru al pandemiei, mai brutal ca cele precedente. Măsurile anunțate de ministrul interimar al Sănătății(…)____—-____ iar aceasta situatie (care va deveni supecatastrofala in lunile reci) este indusa si modelata de conducatorii -total incompetenti si criminali- ai tarii, netrebnicului de i-han ii trebuie golf, in timp ce zilele la mii si mii de romani, sunt numarate de la 10 in jos…. Iar in Martie(anul trecut, 2020) si cu alte ocazii, la art. „Administratia locala trebuie sa se implice in dotarea spitalelor…”, spunem de ce nu este posibil, lucru perpetuat la zi, FURTUL LEGALIZAT a miliarde de lei din visteria tarii …: LevSt. 31/03/2020 la 19:16 „aplatizarea curbei…”—–_____— , numai vremea BUNA (calda si uscata) va aplatiza aceasta curba, insa „dupa ploaie vine toamna” s.a.m.d., sunt f. multe de facut in cateva luni, iar TOTUL se face doar cu bani, iar acesti bani SUNT in tara, trebuie doar impus MORATORIU pe salarii si pensii(la stat) si este un moment f. bun ca armata sa o faca, fiind declarata starea de urgenta…Dar nu cred ca o vor face, ” mai bine piara natia, decat sa nu mai castige ei”, chiar si fara sens, toti fiind -deja- milionari..///.2-Scrisoare de la parteneri: „având în vedere incompetența, prostia și FURTURILE din țara Dvs., credem că ar fi inutil un astfel de ajutor”!____—–____ concret, scurt si la obiect, asta am spus si eu de zeci de ori, insasi corpurile diplomatice vestice (acreditate in Romani)- si , poate, nu numai- ar renunta pe loc la slujbe, avand in vedere cu ce incompetenti talhari si farisei au de a face , adica cu partea romana, indifferent ca’s pesedisti sau penelisti…Insa au si ei obligatii contractuale, trebuie sa-si respecte slujba si -pana la urma- trebui sa-si castige si ei painea lor…Asa ca fierea pamantului s-a milogit degeaba la cele 5 ambasade, iar bietul catzu, trebuie ca s-a desumflat total, de cand el visa la un ajutor(UE) de 2% din PIB, adica ceva peste 3 miliarde euro, si s-a postat doar un milliard, din care ceva sute de milioane au si fot „cheltuite”, adica retinute pe daraveli mai vechi…Cat despre a fi „tinuti penal”, cei 3 capi de mafie institutionalizata( ihan, catzu si orban), este o mare diferenta intre AR TREBUI si a se face , efectiv, cine sa-i tina responsabili, aceasta criza este -de fapt- un moment prielnic pentru a se sterge o gramada de datorii si responsabilitati, este ca in vreme de razboi, marii sacali castiga, toata populatia saraceste…Sigur ca in multe tari (civilizate) nu va mai fi asa, insa Romania nu prea are sanse la acest capitol, desigur pentru SIMPLUL FAPT ca, conducerea suprema a tarii, este formata din cei trei, plus alte cateva mii, la centru si in teren, adica sub 0,1 % din populatie, dar care -totusi- fac doar ce le trece lor prin cpatzani, cea ce -in circumstanta prelungirii acestei crize- chiar va pune Romania pe butuci si va crea calea spre separatii teritoriale…Exact ce vor superromanii ihan, orban) si catzaitul lor de serviciu…Este posibil ca multa lume sa o regrete pe veorika cea barbata, macar asta iesea imediat in calea virusului cu constitutia, biblia si drapelul(adica doar cu sare)…” Noi punem steagul romanesc, pe crancena reduta”…Crancena va fi, daca nu vine primavara, repede si uscata…

Sept. 22, 2021, 1:54 a.m.
0
0

LevSt.

PANDEMIE."Jason Tetro, un expert în boli infecţioase din Canada şi autor al cărţii "The Germ Code", susţine: "Fără eliminarea virusului, vom continua să asistăm la vârfuri de infectări, până când 85% din populaţie va fi imună la tulpina dominantă", a precizat el. "Este singura modalitate de a scăpa de aceste cicluri vicioase", a adăugat expertul canadian...."/// 2-Număr mare de contaminări şi decese în Singapore, unde 83% dintre locuitori sunt vaccinaţi(...)___----____Chiar si la o rata de vaccinare suprema(peste 90%), situatia nu va mai putea fi stabilizata decat pe luni de zile, TOCMAI pentru ca -mereu- apare o varianta noua ce devine dominanta, si nimeni nu poate tine pasul -decat defazat- cu producerea unui nou vaccin, oricm problema esentiala deriva din insasi faptul ca NU se poate vaccina 85% din populatie, simultan (sau macar in 3-4 saptamani), cea ce permite virusului sa se metamorfozeze...Altfel are dreptate , eliminarea virusului este singura sansa, si aceasta se poate obtine prin cea ce spuneam inca din primele saptamani ale pandemiei, anume lockdown sincronizat planetar si cateva DDD consecutive, urmate de de altele periodice-la fel de sincronizate- (la 3 -4 luni), sau de cate ori este nevoie, la aparitia unui focar local, iar aceasta operatiune nu va tine populatiile blocate in casa nici 2 ore!

Oct. 6, 2021, 2:27 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha