None

Tratamentul pe termen scurt al febrei şi al durerii moderate

Bucureşti, 22 iulie 2013 –Se lansează pe piaţa din România produsul PARACETAMOL ACTAVIS 10mg/ml, soluţie perfuzabilă - substanţa activă paracetamol, indicat în tratamentul pe termen scurt al febrei şi al durerii moderate.

PARACETAMOL ACTAVIS 10mg/mlsoluţie perfuzabilăeste indicat în tratamentul pe termen scurt al durerii moderate, mai ales în urma unei intervenţii chirurgicale, precum şi în tratamentul pe termen scurt al febrei, atunci când administrarea intravenoasă este justificată clinic de către nevoia de a trata urgent durerea sau hipertermia şi/sau nu este posibilă administrarea pe alte căi.

Paracetamolul este unul dintre cele mai prescrise antipiretice. El scade febra în decurs de 30 de minute după începerea administrării, durata efectului antipiretic fiind de cel puţin 6 ore. Paracetamolul asigură debutul ameliorării durerii în decurs de 5 -10 minute de la administrare. Efectul analgezic maxim este obţinut în decurs de o oră şi durează, de obicei, 4-6 ore1.

PARACETAMOL ACTAVIS 10mg/mlsoluţie perfuzabilă este disponibil în următoarea formă de prezentare:

-Cutie x 10 flacoane de 100ml, din sticla incoloră cu soluţie perfuzabilă.Un flacon conţine 1000mg paracetamol.

În prezent, portofoliul Actavis în România cuprinde medicamente care aparţin principalelor clase terapeutice: sistem cardiovascular, sistem nervos central, antiinfecţioase, sistem digestiv  şi o gamă în creştere de OTC-uri (medicamente eliberate fără prescripţie). Un segment important al portofoliului Actavis îl reprezintă produsele utilizate in tratamentul cancerului, în prezent acestea numărând peste 25 de produse indicate în întreaga patologie oncologică.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha