None

un nou concept de tratament pentru colonul iritabil

Colonul iritabil are o patogeneză plurietiologică. Intenţia de a trata o astfel de afecţiune cu un singur produs rămâne doar la nivelul de ipoteză de lucuru. Ideea de a folosi un algoritm teraputic mai complex creşte şansele ca rezultatele tratamentului să fie optime.

În acest caz se recomandă folosirea ca pivot a produsului Bioent care prin acţiunea multiplă (asbsoarbe gazele, secreţiile intestinale, este spasmolitic, probiotic, imunostimulator) induce ameliorarea simptomatologiei clinice. După administrarea de Bioent asistăm la dizolvarea tabloului simptomatic prin dispariţia disfuncţiei motilitare şi implicit dispariţia durerii de tip clicativ.

Evoc cazul unei paciente care pe fondul unui colon intestinal a dezvoltat un sindrom diareic incomod pentru activitatea profesională. Această bolnavă a primit o serie de tratamente care nu s-au finalizat şi nici nu au influenţat tabloul clinic.

Adminsitraea de Bioent a oprit caruselul simptomelor permiţând bolnavei să aibă o viaţă normală. Considerăm utilă administrarea unui antiinflamator vegetal Flualgin între 3-6 cp/zi. Antiinflamatorul vegetal nu are efectele secundare cunoscute la antiinflamatoarele de sinteză iar recomandarea Flualgin cu Bioent induce rapid "stingerea simptomatologiei de tip inflamat".

Sincronizarea unui eveniment important (de exemplu accident) cu tulburări în mobilitatea colonului este o realitate iar administrarea de Anti Stre Elidor reprezintă o soluţie la această problemă.

La pacienţii cu colon iritabil dar la care se investighează şi tulburări gastrointestinale şi tulburări gastroduodenale se recomandă Biogastrio 3-6 cp/zi şi/sau Ulcoveg 3-6 cp/zi, iar la cei cu disfuncţie biliară hipokinetice se recomandă Normobil 3-6 cp/zi.

Pacientul cu colon iritabil duce o viaţă agitată fiind de multe ori implicat în activităţi decizionale. Această disfuncţie poate fi percepută ca un factor de handicap în traiectoria profsională a individului. Din aceasta cauză reglarea acestei disfuncţii poate reprezenta un beneficiu pentru că pacientul se poate dedica integral activităţii profesionale.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha