None

Astenia, tratată cu ENERION!

O treime din populaţia adultă a României suferă de astenie cel puţin o dată pe an.

Compania Desitin lansează Enerion, medicamentul antiastenic cu eficacitate demonstrată clinic. Enerion este un OTC produs de compania franceză Servier, distribuit şi promovat exclusiv în România de compania germană Desitin.

Enerion are ca substanţă activă sulbutiamina, un dimer liposolubil al tiaminei, care traversează bariera hemato-encefalică şi acţionează selectiv asupra structurilor cerebrale.

Mecanismul de acţiune al Enerion este dublu:

În Primul rând, acţionează asupra Sistemului Reticulat Activator Ascendent (SRAA):

• ENERION acţionează selectiv asupra SRAA, sistem responsabil de tonusul cortical în starea de veghe şi mobilizarea resurselor energetice. Selectivitatea acţiunii medicamentului a fost evidenţiată prin fluorescenţă, în analize histochimice.

• ENERION exercită o acţiune pro-colinergică asupra structurilor cerebrale care formează SRAA. Acest fapt a fost demonstrat prin autoradiografie cantitativă.

Pentru că este un medicament cu acţiune selectivă pe SRAA, ENERION este un antiastenic – a cărui eficienţă este dovedită printr-un mecanism de acţiune neurofiziologic.

În al Doilea rând, acţionează asupra Ritmului Circadian:

• ENERION readuce în parametri fiziologici funcţionarea Ceasului Biologic responsabil de măsurarea Ritmului Circadian. Această realitate a fost demostrată pe modele de afectare a ritmului de somn-veghe, unde ENERION a crescut responsivitatea la stimuli inductori ai activităţii. Eficacitatea Enerion este confirmată de studii şi practica clinică în forme frecvente de astenie:

• perioada de efort intelectual la studenţi,

• perioada postpartum,

• în timpul activităţilor sportive intense,

• astenia sexuală.

• cronoastenia-tulburări de ritm circadian.

• astenia pacienţilor în recuperare după boli infecţioase.

Enerion este medicamentul antiastenic care a demonstrat eficacitate rapidă pe toate simptomele asteniei:

astenie fizică - oboseală musculară,rezistenţă redusă

astenie intelectuală: tulburări de atenţie, de concentrare, memorare, stare de alertă

astenie psihologică: lipsa încrederii în sine, motivaţie scăzută, munca în exces, stress

astenie sexuală: pierderea libidoului, disfuncţii erectile.

tulburări de somn şi de apetit.

Str. Sevastopol nr. 13-17

Diplomat Business Center, office 102

Sector 1, Bucureşti

Tel. 021 252 3481, Fax. 021 318 2909

Email: office@desitin.ro

www.desitin.ro • www.astenia.ro

Comentarii


Tavi

Sistem performant pentru succes ! Daca doresti rezultate, succes si prosperitate, este timpul sa te alaturi celui mai nou si mai performant program de lucru la domiciliu ! Noi iti oferim tot ceea ce ai nevoie: instruire GRATUITA si de cea mai buna calitate, inveti pas cu pas cum sa faci bani, contract de comision, un plan exceptional de dezvoltare si extindere in viitor. Mai multe detalii la adresa de e-mail: octaviangurza@gmail.com numai pe email trimite “Info”. https://www.youtube.com/watch?v=vLwDRKZXryk&feature=youtu.be

Jan. 7, 2016, 8:51 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha