30
None

Revitalizantul natural pentru femei KAMAIANY

Corpul femeii trece prin multe modificări de-a lungul unei vieţi şi în timp ce unele dintre acestea pot provoca disconfort, există un număr de extracte puternice de plante şi nutrienţi care pot ajuta la atenuarea complicaţiilor care le produc.

Una dintre problemele cu care se confruntă organismul femeii este diminuarea sau absenţa totală a satisfacţiei sexuale. Aceasta se poate manifesta în diferite moduri: lipsa de dorinţă sexuală, incapacitatea de a deveni excitată, lipsa de climax sexual, actul sexual dureros.

Dezechilibrul hormonal cum ar fi pierderea excesivă de estrogen, ceea ce duce la menopauză, poate provoca schimbări în viaţa sexuală a femeii.

Schimbările emoţionale, care însoţesc menopauza pot avea un aport important în dezinteresul acesteia faţă de activitatea sexuală sau în capacitatea ei de a deveni excitată.

Totodată anumite afecţiuni ca diabetul zaharat, boli de inimă, boli neurologice, boli de rinichi, insuficienţa hepatică, pot cauza femeilor probleme sexuale. În plus, efectele secundare ale unor medicamente pot afecta dorinţa sexuală şi funcţiile organelor genitale.

Stresul, anxietatea, îngrijorarea cu privire la performanţele sexuale, problemele de relaţie, depresie, sentimente de vinovăţie, oboseala sunt unii dintre factorii psihologici care duc la probleme sexuale.

Infecţii ale vezicii urinare cronice, infecţii vaginale sau cervicale fac actul sexual mai puţin de dorit.

În afară de problemele medicale, fizice şi psihologice, stilul de viaţă contribuie, de asemenea, la probleme sexuale.

Sindromul premenstrual (PMS) este o boală comună în materie de sănătate a femeilor şi vine cu simptome de iritabilitate crescută şi schimbări de dispoziţie, crampe abdominale şi sensibilitate a sânilor, migrene sau dureri de cap, oboseală, balonare şi ridarea pielii.

În plus, menopauza vine cu propriul set de dificultăţi, care pot include uscăciune vaginală, modificări de dispoziţie, bufeuri, scăderea libidoului şi insomnie.

Remediile naturale afrodisiace pentru femei din medicina tradiţională indiană Ayurveda le ajută pe acestea în a spori dorinţa sexuală. Afrodisiacele naturale ayurvedice ajută organismul în mod natural, fără efecte secundare, îmbunătăţesc tonusul general, cresc nivelul de energie, ameliorează starea de spirit, cresc libidoul şi combat procesul de îmbătrânire.

KAMAIANY este un supliment alimentar 100% natural produs din plante ayurvedice şi un afrodisiac puternic marca AYURMED produs de către Star International Med Impex.

KAMAIANY îmbunătăţeşte circulaţia periferică a sângelui. Dispune, de asemenea,de proprietăti antioxidante, care protejează vasele de sânge pentru o sănatate mai bună şi la menţinerea unui nivel optim de energie.

KAMAIANY este eficace în creşterea rezistenţei fizice şi psihice, protejarea organelor sexuale feminine şi îmbunătăţirea fertilităţii.

Fitonutrienţii prezenţi în KAMAIANY ajută la menţinerea nivelului normal de estrogen, substanţele bioactive stimulând eliberarea hormonilor ceea ce este esenţial pentru o sănătate sexuală excelentă. KAMAIANY normalizează ovulaţia şi ciclul menstrual, ajută la creşterea rezistenţei organismului împotriva infecţiilor, la combaterea sindromului premenstrual.

KAMAIANY contribuie, de asemenea, la reducerea tulburărilor determinate de premenopauză şi postmenopauză, la prevenirea anemiei prin deficit de fier şi apariţiei osteoporozei.

www.star-ayurveda.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha