46
None

Cum a reușit o pacientă să scape de cistită recurentă, durerile la nivelul gambelor și insomnie cu ajutorul Medicinei Integrate Sciencemed!

Pacienta în varsta de 67 ani se prezinta în Clinica Sciencemed Bucuresti pentru urmatoarele probleme:

• dureri la nivelul gambelor și dureri plantare dimineata cand se ridica din pat; aceste dureri se accentuaza la sfarsitul zilei dupa ce a stat mai mult timp în picioare;

• hernie de disc (operata în urma cu 20 ani);

• hipertensiune arteriala;

• fibrilatie atriala controlata medicamentos;

• stare de agitatie în tot ceea ce face;

• insomnie (se trezeste în jurul orei 2.a.m. și nu mai adoarme pana dimineata );

• senzatia de picioare incinse (ca și cum ar sta pe o plita incinsa);

• oboseala permanenta (foarte greu se urneste sa faca ceva);

• cistite recurente;

In clinica noastra pacienta efectueaza o consultatie completa de medicina integrata care are ca scop stabilirea dezechilibrelor energetice (cu ajutorul aparatului de biorezonanta) și stabilirea dezechilibrelor de functie celulara la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor (cu electrosomatografia interstitiala).

Aparatul de biorezonanta ne indica dezechilibre energetice maxime și semnificative la nivelul sistemului nervos central, aparatului cardio-vascular, coloanei vertebrale, aparatului uro-genital, sistemului limfatic, aparatului digestiv și substantelor vitale.

Electrosomatografia interstitiala ne indica dezechilibre de functie celulara semnificative și usoare la nivelul lobilor frontali cerebrali, hipotalamusului, amigdalelor cerebrale, lobilor temporali, arterelor carotide, ganglionilor limfatici, inimii, ficatului, pancreasului, glandelor suprarenale, coloanei vertebrale și vezicii urinare.

In cadrul discutiei cu pacienta (anamneza homeopata) am stabilit un remediu homeopat care actioneaza la nivel fizic,mental și emotional ;eficienta acestui remediu a fost testata pe loc cu ajutorul aparatelor.

Pacienta primeste tratament cu tablete impregnate informational cu aparatul de biorezonanta (acestea au rolul de a restabili echilibrul informational la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor ce prezinta dezechilibre la scanare) ,remediu homeopat cu rol în stabilirea echilibrului fizic,mental și emotional, remediu floral bach pentru echilibru emotional ,remedii gemoterapice și fitoterapice adaptate simptomelor și afectiunilor pentru care s-a prezentat.

Dupa 3 luni de tratament și 14 sedinte de echilibrare energetica cu aparatul de biorezonanta, starea generala a pacientei s-a imbunatatit cu 80%, doarme mai bine, se trezeste o singura data în cursul noptii la 3.a.m. și readoarme dupa 15 minute pana dimineata, durerea la nivelul gambelor și plantelor a scazut în intensitate cu 80%, poate sta mai mult în picioare, s-a remis complet senzatia de picioare incinse, este mai tonica, starea de agitatie permanenta s-a redus foarte mult, este mult mai detasata.

Nu a mai avut palpitatii iar tensiunea arteriala nu a mai depasit valorile normale.

Medicina integrata Sciencemed trateaza omul ca un intreg, deoarece noi consideram ca starea de sanatate reprezinta mai mult decat absenta bolii. Sanatatea inseamna armonie la nivel fizic,mental ,emotional ,celular și energetic.

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed în Romania:

Bucuresti 0723175208

Buzau 0735779330

Cluj Napoca 0740204633

Timisoara 0728053976

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha