30
None

Remedii naturale pentru copii sănătoși și fericiți HAPPY KID Sirop

INGREDIENTE:

Elettaria cardamomum (Cardamom); Embelia ribes (Vidanga); Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce); Aegle marmelos (Bilva); Adhatoda vasica (Vasa); Mentha piperita (Mentă); Thymus vulgaris (Cimbru de cultura); Carum carvi (Chimen); Citrus medica (Lime); Bacopa monnieri (Brahmi); Miere. Pentru a-i ajuta pe cei mici să aibă o copilărie frumoasă şi pe părinţi să doarmă liniştiţi, există acum siropul Happy Kid, un produs 100 % natural, tonic şi regenerator ce conţine plante ayurvedice care susţin creşterea armonioasă şi sănătoasă a copilului, oferindu-i acestuia energia şi nutrienții necesari unei dezvoltări corespunzătoare. Prin substanţele sale bioactive, HAPPY KID sirop susţine sistemul imunitar, ajută la menţinerea apetitului şi la asimilarea corectă a substanţelor nutritive din hrană, contribuie la menţinerea balanţei florei intestinale și susține organismul împotriva infecțiilor existente, asigură un tranzit normal ca frecvenţă şi consistență, fără colici şi alte manifestări neplăcute. Totodată, HAPPY KID este un tonic adjuvant pentru şcolari, asigurând o dezvoltare fizică şi psihică armonioasă, iar conţinutul delicat de miere îl face plăcut la gust şi uşor de tolerat. În continuare vă prezentăm efectele plantelor din compoziția remediului natural Happy Kid: - Extractul de Emblica ribes: decoctul din frunze tinere este recomandat în amigdalite, afte și ulcerații ale cavității bucale. Fructele se folosesc pentru efectele carminative, tonic – stomahice, antihelmintice, în special în teniaze.

• Extractul de Glycyrrhiza glabra (lemn dulce). Acidul glycirizic accelerează vindecarea ulcerului gastric; de asemenea au fost confirmate efecte secretolitice și expectorante.

• Extractul de Mentha piperita (menta) se folosește în afecțiunile intestinale, balonări, în diaree, greață, vomă, diskinezii biliare. Are acțiune antispastică asupra musculaturii netede a tractului digestiv, coleretică și carminativă, colagogă, antibacteriană, secretolitică și răcoritoare. S-a constatat și reducerea tonusului sfincterului esofagian. Acţionează și în spasmele colonului și în sindromul colonului iritabil, în guturai, în catarul căilor respiratorii superioare și inflamațiile cavității bucale.

• Extractul de Carum carvi: utilizările terapeutice, foarte vechi, în uzul intern, se referă la tratarea colicilor intestinale, a enterocolitelor, bronşitelor, stimulent în anorexie, ca diuretic, în afecțiunile renale. Principalele acțiuni biologice se referă la acțiunea antihistaminică, antiseptică, antimicrobiană, aperitivă, astringent, carminativă, diuretică, emenagogă, expectorantă, spamolitică, tonic stomahică, vermifugă.

• Extractul de Citrus medica. Lămâia a reprezentat mult timp un remediu împotriva infecțiilor, de la raceală și gripă la malarie și febră tifoidă. Este antiseptic, antimicrobian (pe stafilococ), carminativ, astringent, cicatrozant, diuretic, depurativ, sedativ.

• Extractul de Aegle marmelos. S-a demonstrat acțiunea hipoglicemiantă a extractelor hidroalcoolice obțiunte din frunze și rădăcini, acțiune antivirală, antihelmintică. Produsele fitoterapeutice sunt indicate în diaree, febră intermitentă, afecțiuni cardiace și pulmonare.

• Extractul de Adhatoda vasica: substanța activă principală vasicina, un alcaloid,este cunoscută în medicina tradițională datorită proprietăților puternic expectorante și antiseptice. Principala acțiune este cea de fluidificare a secrețiilor bronșice, antispastic, antibacteriană, bronhodilatatoare. Toate părțile plantei sunt utilizate într-o gamă largă de afecțiuni: guturai, tuse convulsivă, bronșită cronică și astm bronșic. Acționează ca expectorant și sedativ, antispastic și antihelmintic. Sucul cecular se recomandă în diaree, dizenterie. 

• Extractul de Bacopa monieri se utilizează în numeroase afecțiuni ca febrifug, tonic cardiac, sedativ. Este indicat și în tulburări de memorie la copii și adulți , în anxietate, în depresii, dificultăți de vorbire, în enurezisul nocturn, după operații neurochirurgicale, recuperarea parezelor și paralizii.

• Extractul de Thymus vulgaris (cimbrul de grădină) are acțiune antiinfecțioasă majoră, antiseptică, antifungică, antibacteriană, antivirală, cicatrizantă , antioxidantă, tonică, antiparazitară, cicatrizantă, revulsivă.

• Extractul de Ellettaria cardamomun are acțiuni biologice antibacteriene, antiseptice, tonice, stimulente.

Contribuie:

• la menținerea unui apetit normal al copilului;

• la creșterea și dezvoltarea fizică și psihică armonioasă a copilului;

• la menținerea capacității naturale de autoapărare a organismului. Modul de utilizare și doza recomandată pentru consumul zilnic: cu 30 minute înainte de masă, în cure de minim 30 zile, după cum urmează: Copii 2-4 ani: câte o linguriță pe zi Copii 4-8 ani: câte 2-3 lingurițe pe zi

Copii 8-14 ani: câte 1-2 lingurițe de 3 ori pe zi A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza şi modul de utilizare recomandate. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha