30
None

Gemoterapie pentru o digestie eficientă

De buna funcționare a tubului digestiv – stomac, intestine – și organe anexe, cum sunt ficatul și vezicula biliară, depinde și starea noastră generală de bine. Tubul digestiv este considerat „al doilea creier” al corpului nostru, un univers în centrul organismului, înconjurat de peste 100 de milioane de celule nervoase și populat cu miliarde de bacterii diverse care, atunci când sunt în echilibru, ne susțin starea de sănătate, la nivel fizic și psihic.

Gemoterapia este o terapie naturală care poate asigura starea de echilibru de la nivelul sistemului digestiv, prin acțiunea reglatoare a celulelor stem vegetale din părțile tinere de plante (muguri, mlădițe). 

Vă propunem o cură de întreținere cu complexe gemoterapice din gama Polygemma, pe care le puteți selecta în funcție de sensibilitățile pe care vi le-ați identificat la nivelul tubului digestiv.

Polygemma 1- Stomac protejează stomacul, ajutând la reglarea acidităţii gastrice (eficientă în hiper sau hipoaciditate gastrică), susţine procesul de cicatrizare a mucoasei gastrice şi este ficientă în manifestări ale stresului cu repercursiuni la acest nivel. Primăvara, durerile de stomac pot fi mai frecvente, în special în cazul celor care suferă de dezechilibre sau afecțiuni la acest nivel. Pentru aceștia, recomand să urmeze cure în fiecare primăvară cu Polygemma 1 – stomac, administrată de 2 ori pe zi.

Polygemma 15 – Intestin –detoxifiere – reechilibrează flora intestinală și îmbunătățește eliminările, fiind utilă în caz de constipație cronică sau diaree (sau alternarea acestor manifestări).

Veți beneficia și de efectul tonic general, ameliorând astenia fizică şi psihică care apare de multe ori primăvara sau este generată de dezechilibrele de la nivel intestinal. Pentru persoanele care suferă de tulburări la nivel intestinal, se recomandă cure de 1-2 luni, repetate de 2-3 ori pe an sau la nevoie.

Chiar şi pentru persoanele care nu au tulburări intestinale, o cură anuală de detoxifiere intestinală este salutară. În această perioadă pe care o traversăm, cu infecții respiratorii virale frecvente, nu uitați că imunitatea organismului este puternic influențată de echilibrul de la nivel intestinal.

Primăvara este, pentru multe persoane, o perioadă de restricții alimentare (postul Paștelui), urmată uneori de excese alimentare cu ocazia Sărbătorilor Pascale sau doar de o trecere bruscă de la un tip de alimentație restrictiv la altul permisiv. Aceste situații pot genera dezechilibre la nivelul stomacului, intestinelor, la nivel hepatic sau biliar – ce diferă de la o persoană la alta. Cel mai des sunt acuzate tulburările de digestie la nivel hepatic și biliar după o alimentație bogată în grăsimi.

Polygemma 2 – Căi biliare îmbunătățește digestia prin efectul de stimulare a producției și eliminării bilei (efect coleretic – colagog) și reducerea inflamației la acest nivel. Pentru cei care au o predispoziție la formarea de calculi biliari, vă recomand cure periodice pentru susținerea bunei funcționări a veziculei biliare. 

Funcționarea veziculei biliare este în strânsă legătură cu ficatul, aici fiind locul în care are loc și sintetizarea sucului biliar. Ficatul este primul filtru al organismului, la acest nivel o serie de substanţe fiind transformate în forme chimice simplificate, pregătite pentru eliminare la nivel renal. Un ficat obosit va permite să ajungă în sânge substanţe netransformate şi o serie de toxine.

Polygemma 11- Ficat detoxifiere are acțiune hepatoprotectoare, de sprijinire a eliminării metaboliţilor toxici, dar și de restaurare a elasticităţii ţesutului hepatic. Se recomandă administrarea  în cure de 1-2 luni, repetate de 2-3 ori pe an sau la nevoie, realizându-se o detoxifiere preponderant la nivel hepatic, dar şi la nivel renal.

Gemoterapia așteaptă să îi descoperiți beneficiile, care pot însemna asigurarea și menținerea unei stări de bine. 


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha