62
None

Medicina integrată Sciencemed tratează cu rezultate foarte bune disuria, infecția urinară și depresia!

Pacient în varsta de 21 ani se prezinta la Clinica Sciencemed Bucuresti pentru urmatoarele probleme:

• infectie urinara cu E.Coli de aproximativ 2 ani;

• dureri si usturimi puternice de fiecare data cand urineaza;

• disurie;

• urina inchisa la culoare cu miros fetid;

• rezistenta la tratamentul cu antibiotice (a primit timp de 2 ani tratament antibiotic periodic cu ameliorari de maxim 3 saptamani, apoi simptomele reveneau la fel de puternic);

• depresie usoara datorata acestei probleme pentru care nu mai vedea rezolvare;

In clinica noastra a efectuat o consultatie completa de medicina integrata în scopul stabilirii dezechilibrelor energetice care au contribuit la aparitia simptomelor prezentate si a dezechilibrelor metabolice celulare. Scanarea cu aparatul de biorezonanta a identificat dezechilibre energetice la nivelul chakrelor, meridianelor de acupunctura, energiei vitale, aparatului endocrin, sistemului nervos autonom, sistemului limfatic, colonului, intestinului subtire, stomacului si pancreasului si aparatului uro - genital.

Electrosomatografia interstitiala a identificat dezechilibre metabolice celulare la nivelul hipotalamusului, sistemului limfatic, glandelor suprarenale, arterelor carotide , lobilor temporali cerebrali, amigdalelor cerebrale, lobilor frontali cerebrali, ficatului , veziculei biliare, intestinului subtire, colonului, rinichilor, vezicii urinare si organelor genitale masculine.

Scanarea cu aparatul de biorezonanta si electrosomatografia interstitiala au identificat riscuri de imbolnavire a unor organe pentru care pacientul nu prezenta momentan simptome.

In cadrul consultatiei am recomandat tratament homeopat adaptat personalitatii pacientului si simptomelor prezentate, remediu floral Bach pentru restabilirea echilibrului emotional, tablete impregnate informational pentru corectarea dezechilibrelor energetice si tratament gemoterapic si fitoterapic adaptat simptomelor prezente si dezechlibrelor metabolice celulare.

Dupa 4 luni de tratament si 16 de sedinte de echilibrare energetica, sumarul de urina este normal (germene E. Coli absent), pentru prima data dupa 2 ani pacientul urineaza normal, fara dificultati, fara durere, fara usturime, urina este normal colorata, iar mirosul urat a disparut complet. Deasemenea starea emotionala s-a imbunatatit considerabil. A continuat la noi o terapie de intretinere inca 4 luni, au trecut 3 ani de atunci si nu a mai prezentat nici o recidiva.

Medicina integrata trateaza omul, nu doar bolile de care sufera, noi suntem energie, totul în Univers este energie si avem nevoie de energie si de o terapie personalizata pentru a creste vitalitatea organismului.Consultatia completa de medicina integrata este foarte importanta atat pentru stabilirea unui tratament personalizat cat si pentru identificarea unor riscuri de imbolnavire a unor organe. Terapia energetica poate reduce aceste riscuri prin cresterea fortei vitale a organismului.

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed în Romania:

Bucuresti 0723175208 / Buzau 0735779330

Cluj 0740204633 / Timisoara 0728053976

Medic primar boli interne

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha