48
None

Prostata. O bombă cu ceas pentru bărbaţii de peste 40 de ani

Conform studiilor medicale, după vârsta de 50 de ani aproximativ 1 bărbat din 2 se confruntă cu disfuncţii ale prostatei care le afectează semnificativ calitatea vieţii, inclusiv performanţa lor sexuală. Mulţi bărbaţi minimalizează, ignoră sau ascund simptomele specifice afecţiunilor acestei glande (urinări frecvente sau incomplete, pierderi spontane de urină, disfuncţii sexuale) pentru că le consideră consecinţe naturale ale înaintării în vârstă.

Astfel, există soluţii de prevenire şi tratament cu rezultate foarte bune.

Extractul de Palmier Pitic şi adenomul de prostată

O afecţiune frecventă a prostatei este hipertrofia benignă. Dezvoltarea unei tumori la nivelul acestei glande îngreunează eliminarea urinei, produce disconfort în timpul micţiunii şi favorizează apariţia infecţiilor urinare din cauza prezenţei reziduului vezical. În urma studiilor efectuate s-a demonstrat că tratamentul pe termen lung cu extract de Palmier pitic (Serenoa Repens) este remarcabil pentru sănătatea prostatei, tonifierea uretrei şi susţinerea sistemului urinar. Palmierul pitic are capacitatea de a reduce durerile din timpul urinărilor frecvente, falsa senzaţie de incontenenţă urinară şi de a stimula golirea în totalitate a vezici. Proprietăţile sale antiinflamatoare sunt demonstrate de compuşii care inhibă enzima ce transformă testosteronul într-un hormon androgen puternic, responsabil cu mărirea prostatei. Mai mult, este chiar şi un veritabil tonic pentru funcţia reproductivă şi o viaţă sexuală activă.

În urma studiului clinic Flux, realizat în România, pe 120 de pacienţi care prezentau diverse forme de adenom de prostată, s-a constatat că volumul mediu al glandei a înregistrat o scădere semnificativă de aproximativ 10%, iar proporţia pacienţilor satisfăcuţi cu statusul lor urinar a crescut dupa 6 luni de la 14% la 88%. Cu cât tratamentul începe mai repede înainte de împlinirea vârstei de 60 de ani, cu atât îmbunătăţirea simptomelor este mai importantă.

Alături de Extractul de Palmier Pitic, în tratarea adenomului de prostată, se foloseşte şi extractul de urzică, cunoscut pentru capacitatea de a alina disconfortul din timpul urinării. Este un diuretic care ajută organismul să elimine acidul uric şi bacteriile ce cauzează infecţii ale tractului urinar.

Suita remediilor naturale pentru prostată poate fi completată de pulberea de dovleac care are efect benefic asupra vezicii urinare şi ameliorează incontenenţa urinară datorită zincului din componenţa ei. Un nivel scăzut de zinc la bărbaţi poate creşte riscul apariţiei cancerului de prostată şi poate afecta funcţia reproductivă.

Alga AFA şi cancerul de prostată

Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de celule stem, având totodată şi proprietatea de a susţine migrarea acestora acolo unde este nevoie pentru regenerarea celulară a prostatei. Datorită numeroaselor substanţe active din compoziţie, care sunt uşor absorbite de organism, această algă minune este profund benefică pentru tratarea cancerului de prostată, unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer diagnosticate la bărbaţi, după vârsta de 50 de ani. Regenerarea celulară a prostatei ajută la refacerea ţesuturilor afectate, inhibarea dezvoltării celulelor canceroase şi prevenirea formării şi extinderii tumorilor.

Alga AFA este organică, originară din lacul Klamath, singurul loc din lume în care creşte în cantităţi suficiente şi cu proprietăţi terapeutice optime.

Administrată în paralel cu tratamentele oncologice pentru cancerul de prostată, alga AFA este şi un puternic citostatic natural vegetal, care potenţează acţiunea tratamentelor clasice oncologice şi contribuie la diminuarea efectelor secundare.

S-a dovedit că, până la vârsta de 60 de ani, aproape 60% dintre bărbaţi se confruntă cu o anumită afecţiune a prostatei. Cu cât tratarea acestora începe mai repede, cu atât vindecarea este mai rapidă şi mai eficientă.

Cea mai complexă şi eficientă formulă pentru tratarea naturală şi rapidă a afecţiunilor prostatei combină cele 4 principii active: extracul de Palmier pitic, Alga AFA, extractul de urzică şi pulberea de dovleac.

Singurul producător din România care are această formulă este Herbagetica, cu produsul Prostato STEM recomandat pentru regenerarea celulară a prostatei (adenom de prostată, hipertrofia benignă a prostatei stadiul 1 şi 2, prostatită acută şi cronică, cancer de prostată). De asemenea, gama de produse naturale pe bază de alga AFA mai conţine şi: Oncology STEM-recomandat în afecţiuni tumorale (antitumoral şi citostatic natural); Hepatic STEM-recomandat pentru regenerarea celulară a ficatului; Ginkgo STEM-recomandat pentru regenerarea sistemului nervos.

Comentarii


Acruic

Singurul efect al produsului e acela ca am saracit cu contravaloarea lui.EFECT 0

March 9, 2018, 6:10 a.m.
0
1
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha