30
None

Tinereţe fără bătrâneţe! Ashwagandha Rasayan Tab, tonic şi stimulent general

Ingrediente

Withania somnifera, Chlorophytum arundinaceum, Asparagus racemosus, Gumma acacia.

Ashwagandha Rasayan Tab este un supliment  alimentar ayurvedic imunostimulator şi reîntineritor, folosit în caz de epuizare pentru a întări organismul. Withania somnifera (Ashwagandha), conţinut în Ashwagandha Rasayan Tab (cunoscut sub numele de Ginseng Indian) are o reputaţie tradiţională ca tonic sau plantă  adaptogenă cu mai multe acţiuni, nespecifice, care contracarează efectele stresului şi promovează, în general, bunăstarea fizică şi mentală a corpului.

Ashwagandha Rasayan Tab ajută la refacerea neurotransmiţătorilor din creier şi, prin urmare, ajută la eliminarea tulburărilor psihice, precum şi a celor legate de vârsta înaintată. Withania somnifera în ASHWAGANDHA RASAYAN TAB îşi exercită efectele sale medicinale prin lactonele steroidale şi alcaloizii conţinuţi. Acestea acţionează ca precursori hormonali care pot fi utilizaţi de organism pentru a converti în hormoni umani fiziologici atunci când este cazul. Glicozidele din Withania somnifera (sitoindozide VII si VIII) au o semnificativă activitate antistres. Potrivit cercetărilor, ingredientul activ Withaferine-A ia parte la activităţile antibiotice şi antitumorale.

Ashwagandha Rasayan Tab are proprietatea adaptogenă care ajută la îmbunătăţirea capacităţii organismului de a face faţă / rezista efortului fizic şi pregăteşte corpul pentru a înfrunta diferite tipuri de stres. Ashwagandha este cunoscută ca o planta revitalizantă care asigură o nutriţie corespunzătoare a ţesuturilor, în special a muşchilor şi a oaselor, sprijinind în acelaşi timp funcţionarea corespunzătoare a glandelor suprarenale şi a sistemului reproducator.

Ashwagandha Rasayan Tab poate fi utilizată atât de către bărbaţi cât şi de către femei şi are efect calmant asupra sistemului nervos, generând un somn odihnitor.

Ashwagandha Rasayan Tab previne sau reduce dezechilibrele care pot duce la boli, fie din subnutriţie, din lipsa de somn, stres mental ori fizic sau cauzate de toxinele chimice din mediul înconjurător.

Ashwagandha Rasayan Tab determină cresterea numărului de celule albe din sânge şi pregăteşte corpul pentru a produce antigeni împotriva diferitelor infecţii şi alergii. Ashawagandha, în combinaţie cu Chlorophytum arundinaceum, conferă proprietăţi puternic afrodisiace, şi ajută îmbunătăţirea funcţiilor sexuale.

Proprietăţi

Proprietate antitumorală - îmbunătăţeşte proliferarea limfocitelor, a celulelor măduvei osoase şi a timocitelor la răspunsurile mitogenilor în tumoare. Withania conţinută în ASHWAGANDHA RASAYAN TAB cauzează blocarea G2 şi a mitoticelor în celulelor umane de cancer de sân. Withania somnifera are efecte anti-proliferare asupra celulelor umane de cancer de sân. (studiu efectuat la Universitatea din Pittsburgh Cancer Institute din Statele Unite ale Americii).

Proprietate cardio-protectoare - datorită efectelor sale hipotensive, determină acţiunea de blocare a ganglionilor autonomi şi acţiunea de sedare a centrilor cerebrali superiori.

Este un tratament adjuvant la pacienţii cu diabet - Withania somnifera susţine funcţia tiroidei, ficatului şi pancreasului, de asemenea scade nivelul zahărului din sânge şi reduce activitatea radicalilor liberi în pancreas.

Proprietatea antioxidantă - creşte nivelul de enzime antioxidante, a superoxid - dismutazei, catalazei şi glutation peroxidazei în creier (Glycowithanolide). O creştere a acestor enzime prin tratamentul cu ASHWAGANDHA RASAYAN TAB corespunde unei creşteri a activităţii antioxidante şi un efect protector asupra ţesuturilor neuronale. Superioritatea faţă de Panax ginseng - Withania somnifera are un avantaj faţă de Panax ginseng, în sensul că nu pare să ducă la sindromul abuzului de ginseng, o afecţiune caracterizată prin creşterea tensiunii arteriale, retenţia de apă, tensiune musculară şi insomnie.(Withania somnifera Monografia - Medicina Alternativa Review volum 9, Numarul 2 2004). Din cauza acestui motiv, Panax ginseng nu poate fi utilizat cu uşurinţă în pediatrie. ASHWAGANDHA RASAYAN TAB poate fi utilizată de către copii şi adolescenţi fără a avea efecte secundare.

Indicaţii:

• ajută la combaterea anxietăţii, oboselii, şi stresului.

• contribuie la refacerea corpului după boli infecţioase.

• ajută la stimularea imunităţii.

• ca adjuvant în terapia anti-tumorală.

Comentarii


BORA IOANA

Ce pret are un flacon

March 22, 2016, 8:34 a.m.
0
0

Echipa STAR INTERNATIONAL MED

Buna ziua!\\r\\nMultumim pentru interesul acordat produselor noastre.\\r\\nPretul unui flacon de ASHWAGANDHA RASAYAN TAB este de 27 RON (in varianta de 50 tablete) si 51 RON (in variante de 100 tablete). \\r\\nPentru mai multe informatii sau pentru a comanda produsul accesati site-ul http://www.ayurmed.ro/products/Ashwagandha-Rasayan-Tab.html \\r\\nVa dorim o zi placuta!

March 23, 2016, 11:51 a.m.
0
0

BORA IOANA

Intrabarea mea este cum se face plata la primirea coletului sau online? Multumesc

March 24, 2016, 8:58 a.m.
0
0

Echipa STAR INTERNATIONAL MED

Bună ziua! Plata pe www.ayurmed.ro se poate face atat online, prin card bancar, cat si in sistem ramburs, la ridicarea coletului. Va multumim si va dorim o zi frumoasa!

March 24, 2016, 10:25 a.m.
0
0

Tanase Eugen

Buna ziua. Doresc un flacon cu 50 tablete. Va rog sa-mi comunicati daca se cunosc eventuale efecte adverse la varstnici sau copii de 13 ani.Multumesc.

May 3, 2017, 5:38 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha