61
None

Albirea dinţilor

Ştiai că: acum 4000 de ani în Egipt apare prima pastă de dinţi. În secolul al XIV-lea se face primul tratament de albire a dinţilor. Astăzi vă oferim produsele cosmetice OH!White de albit dinţii.Zâmbetul tau este important .Este o primă impresie, primul lucru pe care îl observă ceilalţi la tine.Un zâmbet strălucitor te ajută să te simţi mai bine , mai în largul tau , ca urmare o încredere mai mare în forţele tale.

Oh! White este una dintre filialele grupului HTECH CORPORATION, cu 4 domenii principale de activitate axate pe Cercetare , Dezvoltare, Inovaţie , Producere şi punerea pe piaţă Internaţională a produselor, inovatoare de igienă bucală, specializate în albirea dinţilor.

Oh!White se mândreşte cu una dintre cele mai ample portofolii specializate în albirea dinţilor şi este renumit pe plan internaţional .Produsele sale sunt un simbol şi garanţie de calitate , putând fi găsite în ţări de pe toate continentele . De la lansarea sa , compania a fost pionierul inovaţei tehnologice în Domeniul Sănătăţii Bucale, oferind o soluţie mai eficientă şi mai sigură pentru consumatorii care au nevoie de acest tip de produse.

Cea mai recentă inovaţie în sectorul de Cosmetică Dentară este formula gelului pentru albirea dinţilor cu o compoziţie de 0,1% Peroxid de Hidrogen, care acţionează într-un maxim de 30 de minute folosind fotoactivarea cu tehnologia LED lumină rece.

Chitul Start Oh!White Dentaltech+ , cu Peroxidul de Carbamida, Perborat de Sodiu, Silver Whitening Accelerator şi Molibdat de Amoniu printr-o singură aplicaţie poate albi dinţii, pe scară de culori, de la 2 la 9. Elimină petele cauzate de acidul tanic conţinut de: ceai,cafea, tutun, vin , cola sau de coloranţi puternici din alimentele precum sfecla roşie, afinele,cireşe, vişine sau orice aliment ori lichid pigment. În componenţa sa Chitul Start Oh!White are Triclen, Hexametafosfat, PVP care împreună formează un strat de protecţie împotriva formării a noi pete , fără a deteriora smalţul. Metafosfaţii acţionează ca agenţi de chelatizare asupra ionilor de calciu din salivă , prevenind formarea plăcii dentare şi a tartrului, iar ca astringent, antiseptic, anti-inflamator şi hemostatic este datorită proprietăţii Hamamelis-ului.

Primul pas este folosirea Chitului Start Oh!White Dentaltech+ pentru obţinerea unui zâmbet strălucitor. Al doilea pas este întreţinerea nuanţei obţinute prin pasta de dinţi Oh!White DayWhite, care curată şi albeşte smalţul fară deteriorarea acestuia. Pentru o igiena adecvată vă recomandăm şi apa de gură Oh!White ColuxWhite, care protejează şi tonifiază sutul gingival. Şi nu în ultimul rând spuma de albire Oh!White MoonWhite care la cald se activează datorită Perboratului de Sodiu şi al Metafosfaţilor, şi elimină petele de taninuri obţinute în timpul zilei.

Pasta de dinţi DayWhite, apa de gura ColuxWhite şi spuma de albit MoonWhite, împreună folosite ziua şi seara vă ajută la menţinerea pentru o perioadă mai îndelungată a albului obţinut în urma folosirii Chitului Start Oh!White Dentaltech+

Anro Distribution

Importator şi distribuitor de produse cosmetice, parfumerie, produse de toaletă.

www.anrosm.ro,

mail: anro.distribution@yahoo.com

mobil: 0726285810

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha