22
None

Hidrocolonoterapie

Procedura în sine datează din antichitate, fiind extinsă de la un simplu act de igienă, la o procedura terapeutică de detoxifiere a organismului. Un proverb vechi spunea că ,,MOARTEA ORGANISMULUI STĂ în INTESTINE,, şi constituie un avertisment pentru era modernă.

Acestui serviciu i s-a propus denumirea de ,,FRUMUSEŢEA DE LA HOLLYWOOD’’ şi se scrie despre el ca despre un know-how al stelelor show-bussiness-ului, deoarece, înainte de o ceremonie Oscar sau Cesar acestea obişnuiesc să se supună la câteva şedinte de hidrocolonoterapie.

Încă din Egiptul antic, curăţarea frecventă a intestinului cu ajutorul diferitelor esenţe şi uleiuri era o metoda tradiţională de menţinere a sănătăţii corpului şi trupului, iar în antichitate, Hipocrate a vindecat multe boli prin aşa numitele clisme de purificare. Americanii au făcut din procedeul colonoterapiei unul de maxim confort şi plăcere.

Este o metodă teraputică complexă de detoxifiere a organismului, realizată cu aparatură modernă, computerizată, dotată cu un tub special, cu nişte supape de intrare şi iesire, prin care intestinul se umple sub presiune scăzuta şi controlată, încât nu apare senzaţia de ,,stomac umflat’’ ca la clisma clasică, iar efectul este cel al unui duş plăcut. Procedura utilizează truse de unică folosinţă, asigurând condiţii antiseptice optime, aparatul fiind dotat cu mecanism propriu de dezinfectare.

Durata unei şedinţe este de 30-45 de minute, foloseşte în jur de 30 litri de apă încălzită la 37 de grade, filtrată şi purificată de bacterii. Între 8 şi 18 l supapa de evacuare se deschide, conţinutul intestinului se elimină în canalizare prin sistemul ermetic de tuburi, nici medicul, nici pacientul nu simte mirosuri neplăcute. După şedinţă urmează un post negru de 8 ore iar alimentaţia se reia apoi prin aport crescut de iaurturi pentru următoarele 2 zile.

Pe lângă igiena intestinală, procedura asigură eliminarea adecvată a materiilor fecale şi a celor reziduale de putrefacţie restante, blocate şi pietrificate pe pereţii intestinali, asigură eliminarea germenilor şi paraziţilor prezenţi uneori la acest nivel, a substanţelor toxice greu de eliminate, care otrăvesc organismul şi atrofiază musculatura intestinală. Purgativele folosite în mod abuziv lenevesc intestinul.

Deja după prima şedinţă, pacientul scade cu câteva Kg în greutate, somnul şi digestia se reglează, capacitatea de efort a organismului creşte, se îmbunătăţeşte rezistenţa la infecţii, apare senzaţia de uşurare a propriului corp, memoria se ascute.

Indicatii

Se recomandă 3-10 şedinţe pe an pentru a realiza un organism detoxifiat, sănătos, cu o circulaţie bună, slăbire naturală, un ten luminos, o imunitate bună şi o energie de invidiat. Hidrocolonoterapia este indicată în: constipaţie, disfuncţii hepato-biliare, prevenirea cancerului de colon, oboseală cronica, reglarea ritmului cardiac, alergii, boli varicoase, disfuncţii ale prostatei, cistite, anexite, infecţii parazitare şi bacteriene, profilaxia îmbătrânirii premature a pielii, ridurilor, tratamentul celulitei, eczemelor, acneei, dermatitelor, psoriazisului, migrenei, insomniei. Procedura realizează o slăbire naturală, îmbunătăţeşte circulaţia şi oxigenarea ţesuturilor etc.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha