None

Gelul antiinflamator Alpifresh Gheara Diavolului

Gelul antiinflamator Alpifresh Gheara Diavolului este eficient în reducerea inflamaţiilor şi calmarea rapidă a acestora. Eficienţa antiinflamatorie la nivelul articulaţiilor şi capacitatea de a calma durerile ale acestui gel Alpifresh Gheara Diavolului este determinată de componentele sale bio. Aceste componente sunt extracte din radacină plantei gheara dracului, eucalipt, rozmarin, ginseng, lemongrass, mentol şi camfor, provenite din medii controlate biologic. Combinarea acestor elemente reprezenta o soluţie eficientă de a calma şi de a reduce durerile musculare şi inflamaţiile.

Gelul Alpifresh Gheara Diavolului are un puternic efect antiinflamator care ajută la calmarea şi reducerea inflamaţiilor, calmarea durerilor musculare sau reumatismale şi stimularea circulaţiei.

Masajul cu acest gel antiinflamator Alpifresh Gheara Diavolului este util în cazul afecţiunilor care provoacă durere, oferind o mai mare mobilitate şi o senzaţie de răcorire şi relaxare.

Potrivit pentru îngrijirea zilnică!

Se absoarbe şi intră în acţiune rapid! Un masaj realizat regulat cu acest gel Alpifresh Gheara Diavolului, reprezintă o modaltitate eficientă de a vă relaxa.

Formula concentrată cu extract de rădăcină de gheara dracului, plantă ce creşte în sălbăticia Africii de Sud, unde este folosită de sute de ani pentru tratarea unei varietăţi de boli, de la indigestie şi febră până la cancer de piele, gheara-diavolului şi-a luat numele de la fructele ei deosebite, în formă de capsulă, acoperite cu o multitudine de cârlige miniaturale. În timpul verii, aceasta plantă perenă târâtoare poartă flori roşii-închis, în forma de trompetă.

În scop medicinal sunt folosiţi tuberculii. Aceştia sunt folosiţi în prepararea de infuzii pulberi şi soluţii de băut, geluri şi creme.

Gheara diavolului poate ajută la uşurarea durerii şi, în unele cazuri, poate îmbunătăţi mobilitatea persoanelor care suferă de osteoartrită sau de reumatism degenerativ. Calitaţile antiinflamatorii conferite de harpagozidă şi fitosteroli sunt cele care produc acest efect , iar planta este adesea recomandată pentru tratarea cazurilor uşoare de reumatism. Ea este folosită extern pentru durerile articulare.

În numarul anterior am discutat despre balsamul Taina Urşilor , un bun calmant pentru dureri prin efectul puternic de încalzire locală.În ediţia urmatoare vă vom prezenta Alifia Alpifresh cu galbenele şi alifia Alpifresh cu ulei de masline. Pe curand!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha