46
None

Mai sunt două săptămâni din Campania Națională de consultaţii ginecologice gratuite Zilele V - Protejează-ți feminitatea!

Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie desfăşoară până pe data de 10 martie 2014, în 16 oraşe din ţară, campania naţională de consultaţii ginecologice gratuite  pentru depistarea și tratarea infecțiilor vaginale. 

“În România, situaţia este alarmantă din cauza accesului dificil la informații de calitate, a comunicării greoaie medic-pacientă și a automedicației. De cele mai multe ori, medicamentele administrate nu sunt de fapt cele indicate și nu numai că nu vor avea efect în ameliorarea simptomelor, pot chiar să le agraveze și să determine efecte nefavorabile.”  spune Prof. Dr. Radu Vlădăreanu, Președintele Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie, Director Departament de Obstetrică și Ginecologie UMF ‘’Carol Davila’’, București.

Până acum, în cadrul campaniei s-au făcut aproximativ 4000 de consultaţii în toată ţara. În Bucureşti, mai sunt locuri disponibile la doar două din cele cinci clinici participante : la Donna Medical Center (021 252 32 32)si la Maternitatea CF2 (0755 037 719). Consultațiile gratuite se fac doar pe bază de programare telefonică.

Lista clinicilor participante la campanie este disponibilă pe www.zilelev.com   şi www.facebook.com/zilelev

Campanie susținută de :

Prin Prof. Dr. Radu Vlădăreanu, Președintele Societății Române de Ultrasonografie în  Obstetrică și Ginecologie, Director Departament de Obstetrică și Ginecologie UMF ‘’Carol Davila’’, București

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha