61
None

Oh!White Creion dentar pentru albire PenWhite+

PenWhite+ este un tratament de albire fulger care albeşte dinţii folosind o combinaţie de două creioane pentru albire: Penwhite+ de zi  & PenWhite+ de noapte.

PenWhite+ zi  & PenWhite+ noapte utilizează o formulă exclusivă de gel de albire cu peroxid de carbamidă şi perborat de sodiu, care poate fi utilizat în timpul zilei şi pe timp de noapte pentru a oferi dinţi mai albi în doar 15 zile.

PEN WHITE+ DE ZI, CREION PORTABIL PENTRU ALBIREA DINŢILOR ŞI PROTECŢIE ANTI-PETE

PenWhite+ de zi este un creion de albire a dinţilor, care se va potrivi cu uşurinţă în buzunarul sau în geanta dumneavoastră. Utilizaţi PenWhite + de zi pentru a albi dinţii acasă sau pe drum şi pentru a-i proteja de noi pete în doar 20 de minute. Calciul / sodiul PVM / AM este conţinută de formula care creează un scut protector pe suprafaţa dinţilor, care împiedica formarea de noi pete, redând culoarea naturală a dinţilor. Uşor de utilizat în mişcare. Rotiţi, aplicaţi şi sunteţi gata de plecare!

Utilizaţi, pentru a reda albul natural al dinţilor şi pentru a preveni petele cauzate de consumul de ceai, cafea, vin roşu, cola, fumat sau alte alimente cu pigmenţi puternici.

Iată cum folositi Creionul de zi:

1. Rotiţi partea de jos a creionului de albire, pentru a distribui gelul pe vârf (la prima utilizare  poate fi necesară rotirea de mai multe ori)

2. Zâmbeşte şi aplică un strat de gel pentru albire PENWHITE + DAY direct pe suprafaţa exterioară a dinţilor. Aplicaţi o cantitate suplimentară de gel de albire pe petele negre.

3. Zambiţi timp de 60 sec şi apoi relaxaţi-vă.

4. Păstraţi gelul pe dinţi timp de 20 minute. După 20 de minute, eliminaţi excesul de gel cu apă de gură sau apă plată.

5. Timp de 30 de minute nu consumaţi absolut nimic dupa tratamentul de albit al dinţilor.

CREION DE NOAPTE, CU O FORMULĂ AVANSATĂ DE ALBIRE INTENSIVĂ

PenWhite+ de noapte este un creion foarte eficient de albire a dinţilor. Formula intensivă de noapte funcţionează în timp ce dormi pentru a albi dinţii fără a deteriora smalţul. Formula unică Polivinilpirolidonă creează un efect intensiv de albire ajutând gelul să  adere cu uşurinţă şi rămânând pe suprafaţa dinţilor în timp ce dormi. Rotiţi, aplicaţi şi sunteţi gata de plecare!

Modul de utilizare a creionului de albit dinţii, de noapte:

1. Rotiţi partea de jos a creionului de albire, pentru a distribui gelul pe vârf (la prima utilizare  poate fi necesară rotirea de mai multe ori).

2. După periajul şi spălarea dinţilor pentru perioada de noapte, zâmbeşte şi aplică un strat de gel pentru albire PENWHITE + Night direct pe suprafaţa exterioară a dinţilor. Glisaţi creion de sus în jos, acoperind întregul smalţ al dinţilor. Aplicaţi o cantitate suplimentară de gel de albire pe petele negre.

3. Zâmbiţi timp de 60 sec şi apoi relaxaţi-vă.

4. După 20 de minute, eliminaţi excesul de gel cu apă de gură sau apă plată.

5. Nu mai consumati nimic dupa utilizarea creionului de noapte.

A nu se lăsa la lumina directă a soarelui. Gelul pentru albire nu este recomandat copiilor, femeilor în timpul sarcinii sau alaptarii. Nu este recomandat folosirea în cazul în care: aveţi gingiile inflamate (gingivita), sensibilitate dentară, atunci când sunteti implicat  în tratamentele dentare (endodonţie, extracţie) sau în / pe dinţi restauraţi cu amalgam. Dacă vă confruntaţi cu sensibilitate sau iritaţii pe dinţi / gingii, întrerupeţi utilizarea şi contactaţi medicul dentist. Procedura de de albire a dinţilor nu albeşte dinţii falşi, coroane, faţetări, proteze, punţi sau plomba. Evitaţi contactul cu ochii. Ingestia poate provoca arderea florei stomacului.

Anro Distribution

Importator şi distribuitor de produse cosmetice, parfumerie, produse de toaletă.

www.anrosm.ro,

anro.distribution@yahoo.com

mobil: 0726285810

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha